Már nagyon akarom, de nem engedik! Mit csináljak?
Már több mint fél éve együtt vagyok a barátommal, és szeretnék vele lefeküdni. Szinte minden alkalommal meg akarom tenni, de annyira félek a szüleimtől (akik nem engedik), hogy inkább nemet mondok. Mit mondjak nekik, hogy végre megengedjék?
16 és fél/Lány
De amikor fekszem a barátommal az ágyamon, és annyira kívánom, hogy néha már ő állít le, akkor nem hiszem, hogy éretlen lennék rá, és ezért nem engedi. De akkor miért nem? Normális lány vagyok, jó családból, kitűnő a tanulmányi eredményem, ő az első barátom, jó sportoló vagyok stb.
Nem iszom, nem cigizem, semmi rossz nincs bennem.
Akkor ezeket is mond el anyudnak, és lehet, hogy akkor nem Ő fog meggyőzni téged, hanem Te Őt.
Jól hangzik?
A lényeg, hogy legyél higgadt a beszélgetés alatt, ha elutasítás lesz a vége, akkor is. Ezzel is kimondatlanul tudod bizonyítani, hogy tényleg kezdesz felnőtt fejjel gondolkodni és tudsz magad helyett dönteni.
16ÉS fél LÁny.
.no..1.nem kell mindent h megtudjon
2.igazat is adok nekik,de ha te annnnnnnyira ,akkor meg teszed,és kész..és nem mondod el
mért kéne nekik elmondani ?
19 vagyok nővérem 24 és soha nem beszéltünk ilyesmiről a szüleinknek.sose tudtak a kapcsolatainkról vagy hogy mit csináltunk... :)
mondták is mindig hogy őket nem érdekli az a magánéletünk semmi közük hozzá szóval ők sosem fogják megkérdezni van e valakink!
helyedben megtenném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!