Már nagyon akarom, de nem engedik! Mit csináljak?
Már több mint fél éve együtt vagyok a barátommal, és szeretnék vele lefeküdni. Szinte minden alkalommal meg akarom tenni, de annyira félek a szüleimtől (akik nem engedik), hogy inkább nemet mondok. Mit mondjak nekik, hogy végre megengedjék?
16 és fél/Lány
"vannak felmenők akik éretlenek a mai világhoz"
Szerintem te vagy éretlen a mai világhoz, felnőttnek meg okosnak képzeled magad, közben meg egy lóf*szt. A nagyszüleid nem ragadtak le sehol, egyszerűen csak sokkal okosabbak, mint te.
kedves utolsó! lehet azthiszed kis tini vagyok ezért gondolom így. buktad. nem az a korosztály vagyok, ahol a felmenőknek bármi jogos beleszólása lenne hogy ki kivel jár és mit csinálnak!
különben ha be akarsz szólni, tedd meg privátban, ott a lehetőség, itt a kérdésre kéne válaszokat adni! okostojás...
jo nézz magadra már, kicsit túl okosnak képzeled magad nem? talán te vagy aki leginkább...
senki nem tilt minket a családból, senki! a korosztályom és a felnőttek is mind(!) úgy látják hogy aranyosak vagyunk együtt, és nincs semmi gond. egyedül az ő nagypapája az aki ott tart, hogy egyetem elvégzéséig nincs pasizás, hogy házasság előtt nincs szex, és 19. századi értékrendek... ERRŐL beszélek te nyomoronc... khurvaokos hülyegyerek... aki olyan azzal nemlehet mit csinálni! de persze te tudod...
Nem engedik? Legközelebb meg a gyertyát is tartják neked, ha mégis? 16 évesen már beleegyezhetsz a szexuális aktusba, nem kell engedély senkitől. Amúgy meg ha nem tudják a szüleid, nem fáj nekik. Csak arra figyelj, hogy a szexben tartsátok be a játékszabályokat, nehogy nem kívánt következménye legyen a dolognak.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!