Már több mint fél éve együtt vagyok a barátommal, és szeretnék vele lefeküdni. Szinte minden alkalommal meg akarom tenni, de annyira félek a szüleimtől (akik nem engedik), hogy inkább nemet mondok. Mit mondjak nekik, hogy végre megengedjék?
Tudod ez egy nagyon nehéz kérdés szülői szemmel! Hiszen ők féltenek téged a csalódástól, a veszélyektől, amik a szexuális élet elkezdésével járhatnak. De azért biztosan megértenének, ha egyértelműen azt látnák, hogy neked most a boldogságod múlik ezen. Mindenesetre ezt nem biztos, hogy jó ötlet az orrukra kötni azonnal! Ez a felnőtté válás első komolyabb lépése, amit lehet, hogy egyedül saját felelős döntés alapján kell meglépni!Aztán, majd alkalmas pillanatban beavatni őket, hogy a lányuk már felnőtt nő és nem kislány többé! (Remélem, valóban az! És nem csinál hülyeséget, hanem megalapozottan és felelősséggel dönt!)
2011. okt. 4. 08:50
12/26 anonim válasza:
Szerintem ülj le velük,beszéljétek meg.ha hajthatatlanok,mondd meg nekik,hogy attól nem tudnak eltiltani,hogy lefeküdj a barátoddal,csak arról tehetnek,hogy ez ne otthon,nyugodt körülmények között történjen meg,hanem valahol máshol,ami nem a legjobb.Persze,biztos van szülői szemszög,de a mai fiatalok kapcsán,szerintem azt is értékelhetnék,hogy őszinte vagy,hogy olyannal lennél akit szeretsz,és nem egy buli után a hátsó ülésen a "falu bikájával".
2011. okt. 4. 20:40
13/26 anonim válasza:
Más dolog a testi és a lelki érettség.Testileg már érett vagy a szexre de lelkileg még nem hiszem.Szerintem még egyenlőre csak pettingeljetek de a szex-el még legalább egy évet vagy kettőt várnotok kéne.
2011. okt. 5. 21:41
14/26 neküzdjellenem válasza:
Na neked is f@sz kő
2011. okt. 5. 22:04
15/26 krvua válasza:
amíg számolod a féléveket a korodban addig nehogy kufircolj...
túl éretlen vagy hozzá..
2011. okt. 5. 22:07
16/26 anonim válasza:
én meg 21 és 3/4 éves vagyok
na és ki nem sz@rja le
2011. okt. 5. 22:35
17/26 Solarian válasza:
Nem mondod meg neki, ő nem akarta. Ennyi. Ha gondolkodott volna, akkor legalább tudna róla...
Mindenkit a szülei rontanak el. Ha mégsem akkormeg itt vagyok én. 16f
2011. okt. 5. 23:00
18/26 anonim válasza:
megengedik...komolyan..b*zdki..
és ha azt mondják ugorj a kútba megteszed? vagy majd arra is engedélyt kérsz hogy levegőtvégy, és ha nem adják meg belefuladsz?
2011. okt. 6. 00:12
19/26 anonim válasza:
76%-os
én is számolom, bár leginkább azért mert enélkül fölfele kerekítenének...
21/L
2011. okt. 6. 00:13
20/26 anonim válasza:
ha barátnőm nagyapja tudná hogy lefeküdtünk megölne engem is és barátnőmet is. vannak felmenők akik éretlenek a mai világhoz, leragadtak 1 évszázaddal korábban. szerencsére általában azér megértőbbek, viszont sok idióta szülő egyéb elvek miatt tiltja a gyerekét az adott párjától. ezekkel se sok mindent lehet csinálni.
ha peched van és ilyenek a felmenőid, akkor nincs más mint a titkolózás :S ami szar, de ha akarjátok igyis ugyis megteszitek, amit amúgy ők is tudnak, csak vmiért azthiszik hogy mégse, vagy jobb azt hinni hogy nem feküdtök le...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!