16 éves lány vagyok, és már nagyon vágyom rá, de sajna nincs kivel, mert nem járok el diszkóba meg ilyen szórakozóhelyekre, legtöbb szabadidőmet sporttal és a barátaimmal töltöm.
Imádok a szabadban lenni, de mégis hogyan legyen így barátom, ha sportszerkóban látnak az utcán, nem pedig feszülős rövid nadrágban?
Volt már barátom, de azt mondta, hogy hogy legalább 16-ig várjunk vele, hát itt vagyok 16 évesen,//pasi nélkül// mit tegyek?
Hogy gondolod ezt, hogy csak azért kell neked pasi, hogy elveszítsd!? Nem menő dolog! Csak azért mert a többiek már elvesztették körülötted?! Ne tartozz a többiek közé!
2009. máj. 2. 21:18
13/27 anonim válasza:
felhívhatod az utcsó kommentezőt és lefeküdhetsz egy ismeretlennel de nem lesz olyan élmény amit talán 1 év múlva a szerelmed nyújthat neked.
köztudott hogy az 1* szexuális élmény egyes embereknek meghatározza a többit
Na így dönts...
2009. máj. 2. 23:09
14/27 anonim válasza:
Figyelj lányoknak sokkal egyszerűbb, felmész szexoldalra garantálom neked hogy 1000 pasi vetné rád magát. De később valószínűleg megbánnád. Mivel sport a hobbid próbálj meg onnan találni valakit(pl. ha röplabdázol). Próbálj meg valami sportklubba járni, ott sportolhatsz is meg lehet ismerkedni hasonló gondolkodású fiúkkal. Előbb vagy utóbb biztos összefutsz olyan fiúval aki bejön neked, és onnan meg már alakul. De nem kötelező elveszteni a szüzességet 16 évesen. Én is pl. 21 éves fiú vagyok és még szűz, de nem pánikolok emiatt. Majd alakul előbb vagy utóbb.
2009. máj. 2. 23:16
15/27 anonim válasza:
Miért létkérdés ez? Majd lesz fiúd, addig maszturbálj...
2009. máj. 3. 05:12
16/27 anonim válasza:
várd meg a nagy Ő-t azzal majd tedd meg addig meg foglalkozz a tanulással!
2009. máj. 3. 09:40
17/27 anonim válasza:
Ne legyél már buta! Mi az, hogy elakarom veszíteni de nincs kivel... és az a poén hogy mindezt 16 évesen írod. Ha 2 év múlva is szűz leszel akkor se leszel elkésve semmiről!
2009. máj. 3. 15:37
18/27 anonim válasza:
Nem kell feltétlenül feszülős öltözék, sportszerkóban is írtó szexi tud lenni egy 16 éves lány........:) 21/f
2009. máj. 3. 22:35
19/27 anonim válasza:
Nem hajt a tatár!!Miért akarod elveszíteni?Jó, persze tudom ez a menő, de hidd el a te korodban a legtöbben csak azért vesztik el a szüzességüket, mert félnek, hogy kilógnának a sorból. Te ne állj be ebbe a sorba, ne légy k*rva!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!