Elvegyem magamnak a szüzességem valamilyen tárggyal, hogy még kellemesebb legyen majd az első egy pasival?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 19:13
51/54 anonim válasza:
szia!
nyugi nem bántani akarlak:)szerintem tedd azt amit jónak érzel!Amikor én lefeküdtem a mostani párommal (igaz az már 3 éve volt) nekem se volt meg már a szűzhártyám...és volt, sőt vannak olyan pillanatok még mai napig, h elkezdek sírni mert én ebből az élményből kimaradtam:S:'( ,h az a srác akit szeretek nem ő szakította át:( hanem egy tampon ( nagyon vékony volt a szűzhártyám)...
A másik amit még szerettem volna írni az az ,h olyan férfi vegye el, szakítson át vagyis a szűzhártyád:D akit tényleg igazán szeretsz! Kicsit gondolkozz és majd a szíved ledönti mit tegyél:)
16/L
52/54 anonim válasza:
Szija!Nem akarlak én is bántani!Hallottam már iesmiről!Am meg én is 16 vok,de abban egyetértünk h ezt bízd a fiúra...ha igazán szeret figyel majd Rád,és "óvatos"lesz.Sztem jobban fel is izgat mint ha Te magadnak próbálkozol...ui: a szüzeséged elvesztése független a szűzhártyád állapotától...
53/54 anonim válasza:
Ebben a kérdésben is megcsillant az értelem.Mondd hülye vagy?
54/54 anonim válasza:
itt a farkam elveheted vele!!!!!:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!