Elvegyem magamnak a szüzességem valamilyen tárggyal, hogy
még kellemesebb legyen majd az első egy pasival?
Annak idején én is egy kólásüveget húztam a farkamra, hogy ne legyen olyan kellemes az első. Tedd meg magadnak... barom idióta.
2009. ápr. 28. 20:26
légyszi,légyszi,légyszi hány éves vagy???????Áruld el:)!!!!
2009. ápr. 28. 20:30
23/54 anonim válasza:
Kar szegeny kerdesirot ennyire lehuzni... van kakao abban, amit mond.Es most neked, kedves Kerdeskiiro: ez nem is olyan hulye otlet, mint ahogy ezt sokan gondoljak. Nekem peldaul harmadjara sikerult a dolog, mit is mondjak, marhajo volt... elfelejtenem szivesen, ha tehetnem... tizedjere tudtam csak kb elvezni is a dogot. Tehat: ha magadnak csinalod, nem fog annyira fajni, ovatosabb lehetsz. De szerintem nem fog sikerulni, mert az ember nem tud szant szandekkal maganak fajdalmat okozni. Azert en drukkolok neked, es tenyleg, en sem ertem, mi ez a nagy misztikum a szuzesseggel kapcsolatban. Ja, es nana, hogy ha sikerul, akkkor mar a fiuval majd elvezni is fogod tudni! Csak hogy mit mondasz neki az elsorol...
2009. ápr. 28. 20:33
24/54 A kérdező kommentje:
Végre valaki aki egyetért :) 16 éves vagyok egyébként...
Na aki egyet ért veled,ö is valami nagy észkombájn. =) Istenem és én ilyen hülye gyerekek közé fogok szülni?? Mindent meg fogok tenni,hogy az enyém ne legyen ilyen 'okos'. Ettöl már csak az a rosszabb,amit multkor olvastam itt,hogy a csajszi pengével megvágta magát,mert nem fért be a srác farka! Jééézusom! :( Elkeseritöek a fiatalok!
2009. ápr. 28. 21:26
26/54 A kérdező kommentje:
nehogy már a szüleimet okold ezért! leszállhatsz rólam, ha nem tetszik ne írj!!!
Picit téves amit elképzelsz,de a maszturbálás viszont nem ostobaság,én sem értem miért hordtak igy el.A szüzesség elvesztését az jelenti,ha egy pénisz járt benned.Lehe,hogy már rég nincs is szüzhártyád,elszakadhat tammpontol,maszturbálástól,stb ,nem nagy dolog igazából..Ugysem tudod meg soha,nem fog recsegve ropogva szétpattanni ha belédmegy egy kuki,vagy bármi más.Viszont az mindenképp előny,ha kitapasztalod magadnak mi jó neked,ezeket az infokat átadod majd a fiunak és kelemesebb lesz valoban.Honnan tudná akárki,hogy mi a jo neked,ha magad sem tudod?
2009. ápr. 28. 22:15
28/54 anonim válasza:
mér kell minden embernek ilyen bunkónak lenni?talán nem ez az oldal, amit máshol nem mertem itt megkérdezhetem?hát de igen!!!
lehet normálisan is...nem leidiótázni, legyökerezni a másikat
a kérdezőnek pedig:egy pasival sokkal nagyobb élmény mint egy tárgyal...mondjuk arra ne várj hogy az elsőtől el fogsz szálni...de vibrivel neeee:S aztán csak okosan
2009. ápr. 29. 13:38
29/54 anonim válasza:
Nem mindegy?
Tied,azt csinálsz vele ,amit akarsz.
2009. ápr. 29. 14:13
Nézd kiscsaj nekem sikerült véletlen elszakítani a sajátomat, az egyetlen ujjacskámmal, miközben felfedeztem, hogy jé mi ez a meleg nedves. És képzeld, vajmi sokra mentem volna vele, ha a párommal ott nem vagyok rá készen, nem engedem el magam, és hagyom, hogy megtörténjen. Így sem volt az első pár pillanat olyan jó, mint mondjuk már most.
Nem az fáj, hogy átszakad, hanem az, hogy tágul a hüvely, mert olyat még nem éreztél.
2009. ápr. 29. 16:01
Kapcsolódó kérdések: