Elvegyem magamnak a szüzességem valamilyen tárggyal, hogy
még kellemesebb legyen majd az első egy pasival?
41/54 A kérdező kommentje:
ennyi erővel törd el a lábadat hogy ne fájjon annyira ha majd eltörik vagy ilyesmik... mondd ez anyádnak meg biztos orba fog vágni!
2009. máj. 27. 20:23
Már bocsi, de elég butuska a felfogásod.Miért vennéd el egy tárggyal a szüzességedet??? Az első szeretkezés lehet nem lesz túl jó, mármint fájni fog egy picikét, de ha már 2.szeretkezés jön nem fog fájni, és élvezni fogod.Hány éves vagy amúgy hogy ilyen kérdést tettél fel?Az első alkalomtól ne foszd meg magad,hidd el a 2.3. stb.szex után fantasztikus lesz!
2009. szept. 19. 18:54
Mindenképp jól tennéd. Az esetek nagy részében a szűz lányokkal nagyon rossz, mert fáj nekik. Neked nem fájna és ez jó. Szerintem jó ötlet.
Azt pl. megfogadtam magamban, hogy soha többet szűz lánnyal.
2009. szept. 19. 18:55
a kérdésben csak annyi a gáz, és azért hülyéznek le téged, mert te itt szándékosan direkt akarod elszakítani. Mások is szoktak maszturbálni, de szerintem senkinél nem volt cél, hogy elszakítsák. Mellesleg különösebben nem fáj ha a fiú szakítja el, főleg ha rendes fiú és gyengéd. De ugye amint irtad h 'egyes fiuk' hát elég nagy luzer lennél, ha egy olyannal akarnál lefeküdni először akit nem is ismered annyira, hogy el tudd dönteni h az 'egyes fiu' kategória-e
2009. szept. 19. 18:56
SZÉGYEN!!!
CSINÁLD!!
NEMÉRTELEK, MIÉRT NEM ENNE JÓ NEKED A BARÁTOD, VAGY AZ AKI?MINDEN LÁNY ÁLTALÁBAN SZÉPNEK SZERETNÉ AZ ELSŐT, DE TE?
ÁHHH HIHHHETETLEN!!!
MIÉRT RONTANÁD EL?
SZÉP KIS SZŰZHÁRTYAELVESZTÉS, MERT UGYE ETTŐL MÉG SZŰZ MARADSZ, MERT NEM VOLT BENNED PÉNISZ!!!
NAH ERRE NEM GONDOLTÁL?
2009. szept. 19. 19:07
47/54 anonim válasza:
Adrienne mindig azt vallotta, hogy a szeretkezés nem pusztán két ember kellemes együttléte. Megnyilvánul benne minden, ami két embert össze kell hogy kössön: bizalom és elkötelezettség, remények és álmok, az ígérete annak, hogy kitartanak egymás mellett, bármit hoz a jövő. Soha nem értette meg az egyéjszakás kalandokat, sem azokat, akik néhány hónap után kereket oldanak, és valaki másnak az ágyában kötnek ki. Ez egyszerű aktussá fokozza le a szeretkezést, mintha nem lenne több, mint egy búcsúpuszi a kapuban
2009. szept. 19. 19:09
írj egy privit és én óvatosan feldugok neked amit csak akarsz
2009. szept. 19. 19:11
csináld. Legalább nem fogod összevérezni a lepedőt, amikor a pasival lefekszetek, és talán nem is fog annyira fájni. Az anyázósok bekaphatják:D
18F
2009. szept. 19. 19:52
Látom kaptál itt hideget, meleget...
én azt tudom mondani, hogy szándékosan ne szakítsd el. De mindenképpen próbáld magadnak kitapasztalni, hogy mi lesz jó érzés ott benn... egy ujjad, két ujjad...
Ezzel elérheted azt, hogy nagyjából megszokod, és nem lesz akkora meglepetés, ha majd valami komolyabbat akarnak betuszkolni.
Az aktusnál pedig megpróbálhatod, hogy te vagy fölül. Nem a legjobb helyzet szűz lánynak - de akkor te iránytasz, és az történik, amit te akarsz.
2009. szept. 19. 20:42
Kapcsolódó kérdések: