Elvegyem magamnak a szüzességem valamilyen tárggyal, hogy még kellemesebb legyen majd az első egy pasival?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 19:13
2/54 A kérdező kommentje:
Mért lennék hülye? Pfff...-.-"
2009. ápr. 28. 19:15
3/54 anonim válasza:
És a későbbiekben ha valaki megkérdezi tőled hogy kivel vesztetted el,jó élmény volt-e, akkor azt mondod hogy egy vibrátorral, vagy valami hasonlóval?
elég ciki lenne
4/54 anonim válasza:
Persze!!!Dugd fel az öklödet!!!Idióta!
5/54 anonim válasza:
hát ezt neked kell eldöntened :) am hány éves vagy h ilyen értelmes kérdéseid vannak?
6/54 anonim válasza:
A szüzességet nem tudod elvenni magadnak .... max a szűzhártyát tudod elszakítani. Amúgy meg ha tampont használsz már alapból vékonyodik .
7/54 anonim válasza:
Azért vagy hülye, mert így megfosztod magad a szüzesség elvesztésének élményétől. és igaza van az előttem szólónak, mit mondasz majd a pasinak, ha felmerül, mikor/hogy vesztetted el? háát szívem, felnyomtam egy kígyóubit, mert féltem, hogyha szex közben vesztem el, rossz lesz.
na mindegy, csináj amit akarsz.
8/54 A kérdező kommentje:
Saját magamnak szerintem sokkal óvatosabban tudnám csinálni, mint egyes fiúk! Ha rossz abba tudom hagyna stb... nem tudom miért van ennyire túlmiszifikálva ez a szüzesség dolog... am nem az öklömre gondoltam hanem vibire mondjuk. pff
2009. ápr. 28. 19:19
9/54 anonim válasza:
Te tényleg vagy tiszta hülye vagy, vagy csak kamu a kérdés. Attól, ha ilyen marhaságot csinálsz, attól még nem lesz jobb az első IGAZI alkalom egy férfival. A szeretkezés nem csak dugából áll. Itt két ember közelségéről van szó, egy bensőséges dologról. Egy férfival sokkal izgalmasabb (közösen felfedezni a szexet), mint egy darab műanyaggal.
10/54 anonim válasza:
Pfff kiscsaj pffff erre én is csak ennyit tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!