Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elvegyem magamnak a szüzessége...

Elvegyem magamnak a szüzességem valamilyen tárggyal, hogy még kellemesebb legyen majd az első egy pasival?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 19:13
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
83%
de hány éves vagy, h ilyen okoska vagy??
2009. ápr. 28. 19:21
 12/54 anonim ***** válasza:
93%

Biztos én vagyok régimódi, de én úgy tartom "helyesnek", ha a szűzhártyámat a szerelmem szakítja át. Nem tudom miért, de én úgy gondolom, hogy annak megvan a maga hangulata, hogy átadom magam valakinek, akiben megbízom, és aki "letörheti az ártatlanságomat". Nem attól fog függni, hogy mennyire kellemes az első, hogy te átszakítottad-e magadnak előre. Attól, hogy te átszakítod magadnak a szűzhártyádat, még fájhat az első, ha az csak egy pasival történik, akit nem kívánsz, akit nem szeretsz és aki nem izgat fel kellőképpen. Szerintem hagyd a francba ezt a magamnak átszakítósdit, és várd meg azt a fiút, aki erre érdemes lesz.

19/L

2009. ápr. 28. 19:22
 13/54 anonim ***** válasza:
93%

Figyelj a szüzességedet csak egy fiu tudja elvenni..

Te csak a szűzhártyádat tudod átszakítani.

De ennek nem sok értelme van egy nagyon nagy élménytől fosztanád meg magadat :D

Ugyhogy ne légy butus majd a megfelelő fiu segít ebben :D

2009. ápr. 28. 19:23
 14/54 anonim ***** válasza:
92%
Első válaszolónak részben igaza van... nem tom hány éves lehetsz de ha még azt se tudod hogy addig szűz vagy amig nem fiuval csinálod ...épp ezért van félig igaza az első válaszolónak ... cask nem kellett volna megütni azt a hangot.
2009. ápr. 28. 19:26
 15/54 anonim ***** válasza:
96%
Elég debilita kérdés. Jobb lenne ha inkább szereznél egy pasit és azzal csinálnád mint egy műbrokival.
2009. ápr. 28. 19:37
 16/54 anonim ***** válasza:
81%
Sztem is gyépés eset a lány.
2009. ápr. 28. 19:43
 17/54 anonim ***** válasza:
92%

"Saját magamnak szerintem sokkal óvatosabban tudnám csinálni, mint egyes fiúk! Ha rossz abba tudom hagyna."

Nos.. erről nekem csak annyi a véleményem, hogy ha nem akarod ráhagyni azokra a bizonyos "egyes fiúkra", akkor nem az éjszakai bárban vagy egy discoban kell elveszteni, mert ott aztán biztos nem fognak kímélni, hanem sokkal élvezetesebb lenne ha egy FIÚVAL és nem egy műbrokival szaggatnád át magad.

Amúgymeg hiába dugod föl magadnak párszor a vibrit, az első ígyis úgyis fájni fog ha nem vagy kellően felizgulva és nem kívánod a szexet.

2009. ápr. 28. 20:00
 18/54 anonim ***** válasza:
95%
előző vagyok és még annyit fűznék hozzá, hogy ha fájna és szólnál a fiúnak hidd el h ő is abba hagyná nem csak te. ennyi
2009. ápr. 28. 20:01
 19/54 anonim ***** válasza:
100%
Hiába szakitod átt a Szűzhártyád valami tárgyal Attol te még szűz maradsz hisz igazábol akkor veszted el ha pasival vagy...
2009. ápr. 28. 20:04
 20/54 anonim ***** válasza:
97%

A szüzességet, csak pasival tudod elveszíteni. Amúgy már lehet rég átszakadt a szűzhártyád. Akár sporttól, eséstől, tamponhasználattól.

Amúgy bennem is hamarabb járt vibri/ujj, mint pénisz, de ettől még a fiú vette el a szüzességem és egyáltalán nem fájt. Egyébként meg majd petting során az ujjazástól simán átszakadhat, még mielőtt lefeküdnétek. Szal ha te ettől jobban érzed magad, csináld...Attól még elvben szűz maradsz, csak technikailag nem. Szerintem nincs ebben semmi gáz. Az a lényeg, h ki lesz az első az életedben, nem az, h akkor addigra átszakadt-e vmitől vagy sem...

2009. ápr. 28. 20:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!