Barátnő vs prostituált?
"Igen annak nevezik, csakhogy a valóság teljesen más. Gondolom te sem állnál össze egy olyan pasival, akinek se munkája, se egzisztenciája, semmije sincs, hiába ő a világ legrendesebb embere."
Ha ő a világ legrendesebb embere, akkor van egzisztenciája, van akarata és keres munkát.... lehet nem elsőre jön össze.
és ahogy írták, ha dolgoznak mindketten van egy alap életszínvonal, ha az meg az is elég tud lenni. Boldogságot nem lehet pénzen venni...
Persze, hogy a levegőn kívül semmi sincs ingyen, de nem fog ott hagyni a barátnőd (párkapcsolat esetén) ha épp nem tudsz luxus ajándékokat venni neki, ha nincs BMW-d stb.
Életcél kérdése minden....
Én 21 éves férfiként "védtem"
és marad a barátnő e kérdésben.
A válasz a pénztárcád vastagságától függ!
Ha nagyon sok pénzed van, akkor feleség, ha csak sok pénzed van, akkor a barátnő, ha kevesebb, akkor prosti.
Mert hosszútávon ezek költségessége kb. így arányul egymáshoz!
19:33
"Te olyan de olyan érzelmi nulla vagy."
Nem is tagadom :D
Amúgy a nemed nem írtad el véletlen? 20/L? :D
Na akkor jó, legalább tisztába vagy magaddal... :D
Nem, a koromat írtam el :D
21 éves fiú vagyok...
Miért szerinted csal egy lány írhat olyat?
Szerinted csak egy lánynak számít az érzelem
19:18-as
prostituál (latin = "magát kínálja") Lealjasít, prostituálja magát. Erkölcsi, szellemi értékeit, tehetségét, becsületét áruba bocsátja.
Ebben nincs benne, hogy kap is érte valamit, csak áruba bocsátja, azt van akinek térítés nélkül.
Persze akkor már igazad van, az első eset jobb...
De a barátnő alatt párkapcsolatot értek én, és az utóbb említett ribanccal ilyet nem lehet, attól, hogy "jársz" vele
Ha csak olyan férfiakkal találkoztál amilyen te vagy, akkor nem csodálom.
Nem vagyok langyi-bangyi. 2 éve van barátnőm és szeretem.
Azért mert nekem az EQ-m nem egyenlő a nullával mint neked.
Nem nyálas érzelgős vagyok, csak vannak érzéseim. Meglepő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!