Első szerelem vagy prostituált?
Szerintem prostituált. Hosszútávú kapcsolatra ne számítsál, mert 21 vagy és tapasztalatlan. Csak a tapasztaltabb huszonévesek tudnak hosszútávú kapcsolatban élni.
Úgyhogy vagy kalandokat válassz kezdésnek, vagy prostit.
Előbbihez kell rendszeres szociális életet élni.
És hogyha lefekszel egy prostituálttal, akkor utána miben fog változni a helyzeted? Elmondhatod magadról, hogy már nem vagy szűz? Nem nagy szám, szerintem senki nem ezzel kezdi az ismerkedést, hogy szűz vagy?
Persze a te döntésed, de inkább járj mindenfele, próbálj ismerkedni, ha élőben nem megy, akkor próbáld interneten.
Én is így vagyok vele, csak lányként... nem hiszem hogy vaaha is össze fog jönni, de megtanultam ezzel élni és nem gondolni rá!
Szerintem ha ennyire nagyon nem látsz más megoldást, akkor prostituált. Ennyi idősen sajnos már igen is ciki. Nem csak a külső nyomás miatt, hanem az ember már biológiailag is megérett a szexre. Az aki nincs ilyen helyzetben nem tudja, milyen ez, de én meg tudlak érteni!
Azért neked, mint fiú könnyebb a helyzeted ebből a szempontból mint egy lánynak :P
És ha később mégis csak nagyon szégyellnéd, még mondhatod azt, hogy egy buliban történt.
Nem kell ennyire túlértékelni a szüzesség fogalmát, mivel pasi vagy...nincs semmi fizikai dolog, ami ettől megváltozna benned. Teljesen mindegy kivel és hogyan veszted el, csak hozzáállás kérdése. Az viszont szerintem egy baromság, ha prostival akarod ezt elkövetni.
...ha fontos neked az, hogy kivel veszted el, a kettőtök közötti kapocs miatt, akkor meg főlen értelmetlen prostival csinálni. Ráadásul úgy gondolom az csinálja utcalánnyal, aki egy szánalmas ember.
Szerintem pont fordítva, a lányoknak van könnyebb dolguk.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!