Vannak itt olyan huszonéves lányok akik szüzek és/vagy nem volt még párkapcsolatuk?
Több ilyen lányról is hallottam már, és azért tettem fel ezt a kérdést, mert érdekelne, hogy ez mennyire gyakori, sokan vannak-e, és hogy mi ennek az oka.
Kérem, hogy csak az írjon, aki ilyen lány, és az okát is írja meg. Én egyébként szintén egy huszonéves szűz fiú vagyok, akinek még nem volt barátnője, így nagyjából ismerem a lehetséges okokat fiúk esetében, de nagyon érdekelne, hogy mik az okok lányoknál.
én 18 éves vagyok és még szűz.
voltak már előtte párkapcsolataim, de nem sokáig tartottak.
úgy gondolom, hogy az elsőnek különlegesnek kell lennie, és majd olyan fiúval szeretném megtenni, akivel együtt vagyok már egy ideje, szeret és megbecsül. :)
lett volna lehetőség, hogy megtegyem, de nem akartam csakúgy megtenni.. szóval most várom azt a Különleges Fiút :) csak eddig még nem nagyon talált meg :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!