Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak itt olyan huszonéves...

Vannak itt olyan huszonéves lányok akik szüzek és/vagy nem volt még párkapcsolatuk?

Figyelt kérdés

Több ilyen lányról is hallottam már, és azért tettem fel ezt a kérdést, mert érdekelne, hogy ez mennyire gyakori, sokan vannak-e, és hogy mi ennek az oka.

Kérem, hogy csak az írjon, aki ilyen lány, és az okát is írja meg. Én egyébként szintén egy huszonéves szűz fiú vagyok, akinek még nem volt barátnője, így nagyjából ismerem a lehetséges okokat fiúk esetében, de nagyon érdekelne, hogy mik az okok lányoknál.

2011. szept. 24. 20:20
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
54%
Tudom, hogy régi ez a téma, de én nem tudom elhinni amit itt összeolvastam. Vagy én élek valami más világban ...
2012. jan. 5. 13:52
 32/43 anonim ***** válasza:
97%

Utolso elöttinek, aki szerint 20 körül mar gaz szüznek lenni:

Elolvastam minden valaszt, mert en is ide tartozok, es egyet tudnek neked mondani: Az egyetlen dolog, amit mi rosszul csinalunk, hogy nem vagyunk eleg menök, szexik, r.bancok, stb, hanem helyette inkabb egy kis önbizalomhiannyal küzdünk, nehezen nyilunk meg, lassabban baratkozunk. Ha ez nagy problema egyes fiuknak, hat akkor ez van, lehet mas keresni, mert mi ilyenek vagyunk, es kesz. Es nem szegyeljük. Hanem igyekszünk javitani a helyzeten. Magunk miatt.

21L

2012. jan. 12. 15:49
 33/43 anonim válasza:
82%

utolsó: érett gondolkodás, nagy lájk!

20f

2012. jan. 12. 18:00
 34/43 anonim ***** válasza:
83%

32-es: és lehet, hogy Ti jártok jobban?

Én is későn kezdtem, mert nagyon önbizalom-hiányos voltam, de utólag egyáltalán nem bántam, hogy az első csók is 20 koromban volt. Szerencsém volt, mert a környezetemben több ilyen fiú volt, mint én, ezért nem éreztem cikinek a dolgot már akkor sem.

2012. jan. 21. 13:50
 35/43 anonim ***** válasza:
91%

32 vagyok:

Mondanam, hogy mi jarunk jobban, de sajnos szemelyes tapasztalataim nem ezt mutatjak... De mas neveben nem nyilatkozhatok. :)

2012. jan. 21. 15:37
 36/43 anonim ***** válasza:
0%
Aki ilyen, az vagy nagyon gátlásos/szerencsétlen, vagy nagyon ocsmány, vagy vallásos.
2012. nov. 14. 18:42
 37/43 anonim ***** válasza:

jaja... ezek közül valamelyik.

Legalább a vallás miatt lennék, az valamivel érthetőbb, és úgy nem annyira tartanának cikinek, inkább csak furcsának. De rám a gátlásos és a szerencsétlen igaz..:/ b@sszameg...

2012. nov. 15. 00:16
 38/43 anonim ***** válasza:

Rám mind2 igaz, az oka az, hogy visszahúzódó, gátlásos vagyok, nem járok el szórakozni, és így elég nehéz ismerkedni :S Pedig nem mondanám, hogy ronda vagyok, mondjuk bombanő sem vagyok, csak egy átlagos lány...

22 /L

Kérdező te találtál már párt?

2012. dec. 15. 09:12
 39/43 anonim ***** válasza:
Előző: miért nem ismerkedsz neten? egyáltalán nem ciki, mielőtt ezt válaszolnád!
2012. dec. 15. 13:31
 40/43 anonim ***** válasza:

Nem tudom, eddig akik neten kezdtek ismerkedni velem ők nem voltak szimpatikusak...

Társkeresőkre nem regisztráltam, szerintem az inkább pár évvel ezelőtt volt divat, most már nem hinném hogy sokan ismerkednek ott, meg legtöbben azt mondják, hogy ott nem lehet normális pasit találni...

2012. dec. 15. 17:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!