Vannak itt olyan huszonéves lányok akik szüzek és/vagy nem volt még párkapcsolatuk?
Több ilyen lányról is hallottam már, és azért tettem fel ezt a kérdést, mert érdekelne, hogy ez mennyire gyakori, sokan vannak-e, és hogy mi ennek az oka.
Kérem, hogy csak az írjon, aki ilyen lány, és az okát is írja meg. Én egyébként szintén egy huszonéves szűz fiú vagyok, akinek még nem volt barátnője, így nagyjából ismerem a lehetséges okokat fiúk esetében, de nagyon érdekelne, hogy mik az okok lányoknál.
Sziasztok lányok!
Talán fura, hogy ide írok, mert fiú vagyok, de talán némi bátorításképpen írnám.
Én úgy abba a kategóriába sorolnám magam, aki sportol nem él semmiféle káros szenvedéllyel és szerrel még alkalmanként sem és nem is csúnya.
Higyjétek el nekem, az ilyen lányok, mint TI azok, akikre a férfiak vágynak, de persze csak egy bizonyos "megkomolyodás után".
E folyamat előtt a bomba nők megdöntése minden áron a cél, de persze vannak kivételek, mint pl én.
Bár én már nem vagyok szűz:D
De a lényeg, hogy ez így van, max respect mindannyiótoknak.
Előző vagyok.
Az első sor kicsit értelmetlenné sikerült.
Lassan 24 éves lány vagyok, és szűz. Nem érzem sem cikinek, sem betegségnek, amitől irtózni kellene. Nem központi kérdés az életemben, és nem érdekel, ki, mit gondol róla.
Gimiben nem volt barátom, akkor még nem is hiányzott, hogy legyen. Az egyetemen már szerettem volna, de nehéz volt ismerkednem. Nem voltak olyan barátaim, akikkel gyakran el lehetett járni ismerkedős helyekre, a szakunkon meg szinte csak lányok voltunk.
Volt egy egy hónapos kapcsolatom, amiben én szakítottam, mert rájöttem, hogy nem fog meg igazán a másik. A másik kettő távkapcsolat volt, amiben magáig a szexig már nem jutottunk el. Mire oda került volna a sor, már szakítottunk. Az első táv barátommal nem illettünk össze, a második nem vett komolyan. Kb. ennyi eddig.
kedvs #8. válaszolo, már megint ez a süket hormonos duma. akik 14-15 évesen csak a hormonaik miatt kefélnek ugyanugy ribik. azért vagyunk emberek hogy uralkodni tudjunk magunkon. és csak egy gyors példa a szövegedre utalva: az, hogy valaki egy csóktól benedvesedik, nem jelenti hogy ribinek kell lennie. és igen, ugyanúgy hajtják őt is hormonjai, csak tud magán uralkodni, mert vannak emberi értékei. ilyen lány a barátnőm. elképesztő vágy él benne, mégse feküdt össze akárkivel 14 évesen, mert van emberi lénye, amivel kontrollálni tudja magát, mert nem egy ribanc! 19 évesen én voltam neki az első...
szóval jólenne már elfelejteni ezt a hormonosdi süket védekeződumát, mert nem ér semmit...
Őszinte leszek és ez sokaknak lehet, hogy fájni fog. Bizonyos kor után kellemetlen, ha egy nő szűz még. Persze nagyon jó érzés tud lenni az a tudat, hogy a nő nekem adta a szűzességét, de ugyanakkor 24 év körüli nőnél már a korombeli férfiak jobban díjazzák, ha úgymond kiélte már magát a nő és nem majd pár év után jön rá, hogy még csak egy férfi volt az életében. Nem kell cáfolni, rengeteg példa van rá, persze vannak kívételek, de ritka, aki tényleg megelégszik egy férfivel. Ezt nem kisajátítás és önzőségből írom, pont ellenkezőleg. Azért élje ki magát, hogy tapasztalatot szerezzen, ismerje meg a saját testét, a partnere testét. Ez elég fontos. A korombeli férfiak már társra vágynak és nem akarunk arra gondolni, mikor dönt úgy a társ, hogy ő még élni akar.
27F
Utolsó válaszoló, és az az eshetőség nem jut az eszedbe, hogy egy nő annyira megszeret, és annyira kötődni fog hozzád, hogy veled akkor is, ha te vagy az addigi egyetlen szexuális tapasztalata?
Ha valaki igazán szeret téged, akkor az szerintem nem fog csak azért elhagyni, mert "még nem élte ki magát".
Vagy nem szeret igazán, vagy más bajok vannak akkor a kapcsolattal. Szerintem.
szerintem aki arra hivatkozva szakít a barátjával, hogy még nem élte ki magát, egyszerűen csak gyáva megmondani azt, hogy nem szereti. ezért keres egy olyan okot, amivel más dologra foghatja a szakítást.
lányegében az mondhatja el magáról, hogy már kiélte magát, aki már kb minden második pasival lefeküdt, ő tud viszonyítani h kivel milyen volt. de szerintem ilyen 24 év felett se kell senkinek.
általában a pasik azt szeretik ha a lány kevesebb mint 3 pasival feküdt le. de ilyen erővel honnan tudja a lány, h a harmadik után, nem lesz-e egy még jobb negyedik.
szerintem a szűz lányoktól inkább az riasztja el a pasikat, hogy félni fog, várni kell rá és "be kell tanítani". erre pedig, szerelem nélkül nem sok pasinak van 20 év felett türelme.
de aki volt már életében igazán szerelmes, az szerintem tisztában van vele, hogy ha ott van a szerelem, akkor bármi van, csak a másik fog neki kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!