Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » örökre szűz maradok?

örökre szűz maradok?

Figyelt kérdés

ami azt illeti nem vagyok valami jó pasi olyan rendszergazda alkat, pedig igyekszem, szoktam járni edzőterembe teljesítményben lett változás, vizuálisan... inkább hagyjuk. tipikusan az a srác vagyok akivel a többi srác zaklatja a csajokat ,,hallottam tetszik neked" meg hasonlók.

ha tudok is valami vicceset kicsikarni magamból az is saját szerencsétlenségemre épül.

16 vagyok fiú

2011. szept. 3. 23:28
1 2 3 4 5
 31/48 anonim válasza:
Keress kocka csajt.:D Én pl az vagyok..;)
2011. szept. 5. 23:22
 32/48 anonim ***** válasza:

16 évesen nem kéne azon szarakodnod, hogy hú , "örökre szűz maradok",

1. elsőzör is, ne ba5zni akarj, hanem barátnőt,

2. akkor rinyálj, hogy jajj, még mindig szűz vagy, s kilátástalan, ha majd 23-26 körül is hasonló lesz a helyzet.

2011. szept. 6. 10:09
 33/48 kovpet ***** válasza:
16 évesen a 60 kiló teljesen rendben van a 180 centihez. Kissrác vagy és annak is nézel ki. Örülj neki, később ez nem így lesz majd :)
2011. szept. 6. 12:20
 34/48 anonim válasza:
pár év max.vagy valaki anyira surget??? :)
2011. szept. 6. 13:12
 35/48 anonim ***** válasza:
Kérdező, én tudom mit érzel. 19 éves vagyok 182 cm 62 kiló, szemüveges vagyok, és tele van a pofám undorító pattanás utáni foltokkal. Én is próbálok sok mindent tenni ezek ellen, kenem a pofámat orvosom által felírt kenőccsel, próbálok művelődni a gyúrásról, hogy majd az egyetem első félévében elkezdjek szebb lenni, próbálom fejleszteni a szociális képességeimet, stb.. Nagy valószínűséggel én is szűz maradok, bár egy fokkal előrébb jutottam, már elértem, hogy a középsuli utolsó két évében ne nézzenek le az osztálytársaim.
2011. szept. 6. 13:42
 36/48 anonim válasza:
kezdj el valami élsportot bár 12-év felett keveset lehet elkezdeni én is rendszergazda alkat voltam 11 évesen elmentem versenyúszni és most 14 évesen 15 éves barátnőm van akinél 1 kigyurt állat is esélyes volt de lepattintottam :D hiába mozogsz ha nem élsport szerüen csinálod nem sokat hat
2011. szept. 6. 16:52
 37/48 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy az ilyen rendszergazda f@szik jellemzően mosdatlan hónaljszagú figurák.

Nem legyél büdös ,az fél siker.

2011. szept. 6. 16:54
 38/48 A kérdező kommentje:
szoktam fürödni még dezodort is használok
2011. szept. 6. 17:11
 39/48 A kérdező kommentje:
és pattanásaim sincsenek csak a vállamon 1-2
2011. szept. 6. 17:13
 40/48 anonim ***** válasza:
tudodmit, dobj egy privit (:
2011. szept. 6. 17:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!