örökre szűz maradok?
Figyelt kérdés
ami azt illeti nem vagyok valami jó pasi olyan rendszergazda alkat, pedig igyekszem, szoktam járni edzőterembe teljesítményben lett változás, vizuálisan... inkább hagyjuk. tipikusan az a srác vagyok akivel a többi srác zaklatja a csajokat ,,hallottam tetszik neked" meg hasonlók.
ha tudok is valami vicceset kicsikarni magamból az is saját szerencsétlenségemre épül.
16 vagyok fiú
2011. szept. 3. 23:28
31/48 anonim válasza:
Keress kocka csajt.:D Én pl az vagyok..;)
32/48 anonim válasza:
16 évesen nem kéne azon szarakodnod, hogy hú , "örökre szűz maradok",
1. elsőzör is, ne ba5zni akarj, hanem barátnőt,
2. akkor rinyálj, hogy jajj, még mindig szűz vagy, s kilátástalan, ha majd 23-26 körül is hasonló lesz a helyzet.
33/48 kovpet válasza:
16 évesen a 60 kiló teljesen rendben van a 180 centihez. Kissrác vagy és annak is nézel ki. Örülj neki, később ez nem így lesz majd :)
34/48 anonim válasza:
pár év max.vagy valaki anyira surget??? :)
35/48 anonim válasza:
Kérdező, én tudom mit érzel. 19 éves vagyok 182 cm 62 kiló, szemüveges vagyok, és tele van a pofám undorító pattanás utáni foltokkal. Én is próbálok sok mindent tenni ezek ellen, kenem a pofámat orvosom által felírt kenőccsel, próbálok művelődni a gyúrásról, hogy majd az egyetem első félévében elkezdjek szebb lenni, próbálom fejleszteni a szociális képességeimet, stb.. Nagy valószínűséggel én is szűz maradok, bár egy fokkal előrébb jutottam, már elértem, hogy a középsuli utolsó két évében ne nézzenek le az osztálytársaim.
36/48 anonim válasza:
kezdj el valami élsportot bár 12-év felett keveset lehet elkezdeni én is rendszergazda alkat voltam 11 évesen elmentem versenyúszni és most 14 évesen 15 éves barátnőm van akinél 1 kigyurt állat is esélyes volt de lepattintottam :D hiába mozogsz ha nem élsport szerüen csinálod nem sokat hat
37/48 anonim válasza:
Az a baj hogy az ilyen rendszergazda f@szik jellemzően mosdatlan hónaljszagú figurák.
Nem legyél büdös ,az fél siker.
38/48 A kérdező kommentje:
szoktam fürödni még dezodort is használok
2011. szept. 6. 17:11
39/48 A kérdező kommentje:
és pattanásaim sincsenek csak a vállamon 1-2
2011. szept. 6. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!