Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » örökre szűz maradok?

örökre szűz maradok?

Figyelt kérdés

ami azt illeti nem vagyok valami jó pasi olyan rendszergazda alkat, pedig igyekszem, szoktam járni edzőterembe teljesítményben lett változás, vizuálisan... inkább hagyjuk. tipikusan az a srác vagyok akivel a többi srác zaklatja a csajokat ,,hallottam tetszik neked" meg hasonlók.

ha tudok is valami vicceset kicsikarni magamból az is saját szerencsétlenségemre épül.

16 vagyok fiú

2011. szept. 3. 23:28
1 2 3 4 5
 11/48 Smartguy86 ***** válasza:

Az az edzőtermezés csak maszatolás lehet, fiam...

Amíg magadat nem kezded el szeretni, addig más sem fog.

2011. szept. 3. 23:34
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Ez az. Hogy becsülne más, ha te sem becsülöd magad?
2011. szept. 3. 23:35
 13/48 anonim ***** válasza:
Láttam már rendszergazda alkatú gyerekkel olyan csajt, hogy besírtam behugyoztam :D
2011. szept. 3. 23:35
 14/48 anonim ***** válasza:

Ez fura... még sose láttam kisbetüs kérdést az oldalon :D

Gratulálok! :D

2011. szept. 3. 23:36
 15/48 A kérdező kommentje:
nem maszatolok tavaly ilyenkor még 20 kiló nem ment fekve mkst 40el szériázok
2011. szept. 3. 23:38
 16/48 anonim ***** válasza:

16 vagy... felejtsd el az önsajnálatot és lesz barátnőd!

ja, nekem ez olyan 20 évesen sikerült, sok év szenvedés után, vhogy sikerült pozitivan hozzáállnom, elhinnem hogy jolnézek ki, hogy igenis szerethető vagyok, és hogy simán lehet egy gyönyörű csajom :) és 1,5 év telt el és összejöttem első barátnőmmel!

szal minden fejben dől el, ha már nagyon unni fogod az önsajnálatot akkor kilépsz belőle és teszel az ügyér, és lesz csajod, formás cicikkel, csipkés tangával, és még szeretkezhetsz is vele :P sőt, megsúgom, ő is kívánni fog téged! nem csak szánalomból adja majd magát ;)

2011. szept. 3. 23:40
 17/48 anonim ***** válasza:

még hozzátenném hogy soha nem jártam konditerembe, egyszerűen kibékültem magammal, megláttam magamban azt hogy igenis lehetek jó a csajok szemében. méghozzá úgy, hogy rendre néztem az olyan párokat, ahol tök gyökér alacsony gnóm pasikkal járnak szép csajok. mondom akk nekem is lehet szép barátnőm... ennyi...

persze ettől még kellett egy khurvanagy mázli is hogy egymásrataláljunk :) de ez más, a pozitiv hozzáállás sokat segit!

2011. szept. 3. 23:42
 18/48 anonim válasza:
100%
Rendszergazda vagyok. 190cm és 130 kiló. Rendszergazda alkatúakkal szériázok
2011. szept. 3. 23:43
 19/48 A kérdező kommentje:
én a másik véglet rendszergazda vagyok 180 centi 60 kiló
2011. szept. 3. 23:46
 20/48 anonim válasza:
Ajjaj. Azon tényleg nem árt ha próbálsz kicsit változtatni. De ez alkati dolog. Én ugyanazt inverzbe próbálom amit te, és baromi nehéz. Ez van. Majd megtanulsz magaddal együttélni. A másik lehetöség hogy depis leszel miatta. Elsö jobb megoldás szerintem.
2011. szept. 3. 23:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!