Örökké szűz maradok?
A suliból, faluból már mindenkinek van pasija, és már a barátnőim közül senki se szűz. ha találok egy rendes fiút az meg azt mondja hogy nem vagyok az esete stb. stb. Most mit tehetnék? -> Már nagyon kívánom a szexet!!! :((
17L
Én szívesen megoldom a problémádat ;)
Viccet félretéve, ha nemcsak a legjóképűbb fiúkkal állnál szóba, hamarabb változna a helyzet.
Te nagyon buta vagy, ilyen nő nem is kell senkinek, legalább is értelmes fiúknak nem.
Büszkének kéne lenned hogy te még szűz vagy, nem pedig szégyellni. Szégyelljék magukat azok akik már 14 évesen végigkúratták magukat a fél várossal.
Szerintem ne csodálkozz azon hogy a rendes fiúk vissza utasítanak.Egy normális fiú nem csak a szex miatt fog veled
össze állni.Te pedig arra hajtasz, akkor keres valaki olyat
aki lefekszik veled egy buliba felszedsz valaki aki vonzó
számodra és lefekszel vele.
Ennyi ha csak az kell ahhoz nem kell rendes fiú.
Lehetőleg ne faludból válasz mert abból csak pletyka lesz.
Nem kell így ráparázni. Sok fiút az rémiszt el ha görcsös vagy...megérzik.
Én 20 évesen vesztettem el, és gáz? Nem. Mert a megfelelő emberrel voltam, érett voltam rá...stb.
18 évesen én is kétségbe voltam esve, de azért sosem jutott az eszembe, hogy "megdugassam" magam valakivel. Szerintem ennek értéknek kéne lenni, nem tehernek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!