örökre szűz maradok?
Figyelt kérdés
ami azt illeti nem vagyok valami jó pasi olyan rendszergazda alkat, pedig igyekszem, szoktam járni edzőterembe teljesítményben lett változás, vizuálisan... inkább hagyjuk. tipikusan az a srác vagyok akivel a többi srác zaklatja a csajokat ,,hallottam tetszik neked" meg hasonlók.
ha tudok is valami vicceset kicsikarni magamból az is saját szerencsétlenségemre épül.
16 vagyok fiú
2011. szept. 3. 23:28
2/48 anonim válasza:
Hogyan írtad ki a kérdést kisbetüvel?
3/48 A kérdező kommentje:
apácazárdában nem illik :P
2011. szept. 3. 23:32
4/48 anonim válasza:
Öregem ha ennyire szarba se veszed magad mások miért tennék?
6/48 Manesz válasza:
Rendszergazda alkat... pfff... mindjárt pofánváglak, én informatikus hallgató vagyok, és néha kosarazok annyit sportolok, mégis imádnak a csajok.
7/48 anonim válasza:
16 évesen mit parázol?! :D még nagyon sokat tudsz változtatni magadon, mind alkatilag, mind mentálisan... az hogy látod, mik a hibáid, az első lépcsőfok. bőven van még időd :)
8/48 anonim válasza:
igen, de fel a fejjel nem olyan szörnyű az
9/48 anonim válasza:
Jó sokan vagyunk ezek szerint szüzek...
10/48 A kérdező kommentje:
úgy írtam kisbetűvel hogy mobilról az speckó karakter... vagy haragszik a gyakorikérdések... lenéz még a rendszer is :(
2011. szept. 3. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!