Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » örökre szűz maradok?

örökre szűz maradok?

Figyelt kérdés

ami azt illeti nem vagyok valami jó pasi olyan rendszergazda alkat, pedig igyekszem, szoktam járni edzőterembe teljesítményben lett változás, vizuálisan... inkább hagyjuk. tipikusan az a srác vagyok akivel a többi srác zaklatja a csajokat ,,hallottam tetszik neked" meg hasonlók.

ha tudok is valami vicceset kicsikarni magamból az is saját szerencsétlenségemre épül.

16 vagyok fiú

2011. szept. 3. 23:28
1 2 3 4 5
 21/48 Smartguy86 ***** válasza:

A testépítés nem annyi, hogy eljársz a konditerembe és gyúrsz egy kicsit bicepszre meg mellre, hogy villogj a strandon... ahhoz kiszámolt étkezés is kéne, főleg a te esetedben, akinek híznia kell.

Szedj multivitamint, megjön tőle az étvágy!

2011. szept. 3. 23:51
 22/48 A kérdező kommentje:
aha szóval multivitamint
2011. szept. 4. 08:16
 23/48 Robikaaaaaaaaaaa1992 ***** válasza:
hááát haver én kb ilyen vagyok mint te, de ne csüggedj nyugtasson a tudat, hogy én már a 19.-életévemet taposom és még most sem tudtam kitörni..............
2011. szept. 4. 09:53
 24/48 A kérdező kommentje:
üdv a klubban
2011. szept. 4. 10:34
 25/48 anonim ***** válasza:
Ugyan már, napi szinten látok nálad mégalacsonyabb ,,lepkesúlyút" is barátnő mellett.
2011. szept. 4. 15:55
 26/48 anonim ***** válasza:

Tetszik a "rendszergazda-alkat" megfogalmazás :D

1. Vannak lányok, akiknek bejönnek vékony srácok (pl nekem)

2. Fiatal vagy még, miért maradnál szűz örökre?

3. Jópár társadalom által lelúzerezett sráccal jártam, szóval ezen az elven bárkinek lehet csaja. :) (ja és nem vagyok éppen ronda, megfordulnak utánam.)

18/L

2011. szept. 4. 18:26
 27/48 A kérdező kommentje:
ja igazatok lehet meg kéne próbálni
2011. szept. 4. 21:57
 28/48 A kérdező kommentje:
vagyis dehogy kéne :D azt se tudom mit csináljak:$
2011. szept. 4. 21:58
 29/48 anonim válasza:

26 éves lány vagyok..

16 évesen csak a BKV ellenőrök néztek rám:)

Megelégeltem, tornázni kezdtem, étrendet váltottam, lefogytam , formálódtam... Új frizura (ezt fiúknak is ajánlom).

Jobbnak éreztem magam...

Törődj magaddal, ne csak a testeddel, hanem egyszerre a lelkeddel is...

Gondold végig mi érdekel, menj el egy nyelvtanfolyamra, vagy fotóstanfolyamra, akármi.. Olvass olyan könyvet, amit eddig soha... Menj el moziba, múzeumba... AKár egyedül is, szánj időt arra,h rájöjj, mi okoz örömet..Lehet,h a lovaglás, az úszás, vagy a kisplasztika:) mind1... De,ha megtalálod,miben érzed jól magad, sugározni fogod az elégedettséget és még társaságot is talász!!!!

Őszintén, nekem beletelt pár évbe míg megtört a jég, de mára jó nőnek titulálnak...

A szüzességem azért nem vesztettem el korán, de nem is sürgettem...

Viszont azóta 5 pasival feküdtem le (egyikkel sem egyszer, mert odáig voltak értem), mind sportos, esezlős jó pasi... Elégtétel a kis csúnyácska régi énemnek, de dög jó pasik buknak rám:)

Lehet,h az igazi majd egy rendszergazda lesz, de a lelkibékém most már alakul:)

2011. szept. 5. 22:32
 30/48 anonim válasza:
16 éves vagy...az élet elöted áll,nincs miért agódj és ha sikerül elfogadd magad olyannak amilyen vagy,minden könnyebben fog menni.Nagyon fontos a kisugárzás:)
2011. szept. 5. 23:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!