A suliból, faluból már mindenkinek van pasija, és már a barátnőim közül senki se szűz. ha találok egy rendes fiút az meg azt mondja hogy nem vagyok az esete stb. stb. Most mit tehetnék? -> Már nagyon kívánom a szexet!!! :((
Figyelj kérdező, szűz vagyok én is. Pedig 22 éves FFI.
Nem hinném, hogy ezt problémának kellene érezni, legalább te értékesebb vagy a mai tizenéveseknél..
2011. jún. 28. 17:11
22/29 anonim válasza:
ÉS még annyit én is kívánom a szexet, de uralkodok magamon.
Remélem majd alakulnak a dolgok.
2011. jún. 28. 17:12
23/29 anonim válasza:
Ne adj peldat a sajat szanalmas eletedbol,az nem megoldas:)
2011. jún. 28. 18:46
24/29 anonim válasza:
Én 23 évesen vesztettem el a szüzességem. Azzal a férfival, aki a férjem is lett. És nem lettem attól kevesebb, hogy nem volt ki tudja hány pasi az életemben. Sőt, a barátnőimmel mindig azzal poénkodtunk, hogy ha pénzre lesz szükségünk eladjuk a szüzességemet. (mert már csak én voltam az 4ünk közül).
egy 28 éves lány
2011. jún. 28. 21:13
25/29 anonim válasza:
Szűz maradsz? Ügye ez csak vicc. Ahhoz sztem nagyon csúnyának kéne lenned, és bénának,aszexuálisnak. Lényeg: Nem kell rágörcsölni semmire és nem a divat k.rvák után kell menni. Most mért több az nállad aki 17 évesen már 3-4-5-6 pasival volt? Inkább kevesebb!!! Pár év múlva meg a kutyának se kell. Paráztam én is h mi lesz már? Sose leszek túl rajta? De amikor adódott volna egy egy éjszakás én nem mentem bele...Nem akartam egy vadidegennel túl lenni rajta. Ha ez gáz akkor legyen az, abszolút nem érdekel =D Én barátnőim is túl voltak rajta 16-18 évesen. De engem ez nem érdekel. Ők is húztak vele h majd áruljuk a szüzességem, meg h netre kéne feldobni xD De jót nevettünk együtt rajta és kész, ők megértettek mindig engem.
Én 20 évesen vesztettem el, azzal akibe 2 éve már szerelmes voltam. Eddig nem bántam meg, pedig bizonytalan egy srác volt mindig. De én mégis szeretem nagyon, ez van remélem nem bánom meg(Biztos vagyok benne h nem):)
2011. jún. 28. 22:41
26/29 anonim válasza:
sztem vagy kövér vagy nagyon csúnya vagy.
vagy ha egyik se ,nem vallod be magadnak.
sztem fessed ki magadat,meg ne egyél.
pár hét múlva jó lessz.
meg ne legyél válogatós
2011. jún. 29. 00:04
27/29 anonim válasza:
Basszus...még csak 17 éves vagy...nem vagy lekésve semmiről.Annyit változik még az életed,hogy simán betoppanhat egy jó srác.Mivan ha ez csak 10 év múlva jön el?És?Akkor is fiatal vagy még és nem késő.Amúgy,nem értem,hogy kívánhatsz valamit,ha még nem próbáltad?Én azt szoktam megkívánni,amit már kóstoltam és tudom milyen.Amit még nem próbáltam,arra max kíváncsi vagyok már nagyon és ki akarom próbálni.
2011. jún. 29. 20:40
28/29 anonim válasza:
Az abszolút nem szégyen, hogy még szűz vagy !! Az a szégyen, hogy legtöbb 14 évest már (bocs a kifejezésért) végigkúrtak vagy ezren. Inkább az büszkeség, hogy minél később veszti el valaki a szüzességét. Jó nem azt mondom, hogy várjon 26-300 éves koráig, de az a ciki ha már mondjuk kb. 15-16 éves de már el is feledkezhet arról milyen is volt szűznek lenni. Ha majd egy normális sráccal megismerkedsz tuti nem azon lesz, hogy csak a szex és más semmi, mert az olyan kapcsolatot már megette a fene ahol csak és kizárólag egyedül a szex dominál. Oké fontos a szex minden kapcsolatban és mindenki számára, de a leges legfontosabb a szerető pár egymásnak !! Nem a testedé fog szeretni az a pasi téged és nem azért, hogy kb. napi 2-3 alkalommal kielégítsd az ágyban. Szerintem te sem arra mennél, ha lenne egy kapcsolatod, hogy napi 3x1 szex mindenféleképp legyen, ha nem akkor azesetben repülhet a pasi. Figyu. Én megértem, hogy már kívánod a szexet ez érthető is mert így van rendjén, így helyes a dolog, de ne csak kizárólag a szex miatt akarj bármilyen pasival is kezdeni!! Mert az úgy hangzik, hogy gyorsan felcsípnél gyorsan valakit puff el a szüzesség aztán bye bye galambom ennyi volt, most már nem vagyok szűz hurrá így nem cikiznek!!!!!! Ez nagyon durva gondolat ám !!! Csípj fel neten vagy egy közeli városban valamilyen szórakozóhelyen egy pasit mert tuti vannak azért ott normális pasik is, aztán mikor jól megismertétek egymást többször is taliztatok megbíztok egymásban, hogy egyikőtök sem csak a szexre hajt akkor nyugodtan lefeküdhetsz vele. De ne a szex diktáljon a kapcsolatotokban !!! NE A SZEXRE UTAZZ ÉS A VÁLASZTOTT PÁROD SE A SZEXRE HAJTSON EZT NE FELEDD !! MINDEZ NAGYON FONTOS!!És még csak nem is vagy régimódi azt ezt megfogadod.
2011. jún. 29. 22:39
29/29 emlya válasza:
Kérdező!
Én i így vagyok vele, csakhogy én már 22 éves vagyok!!!!!!!
Ha eddig vártál már ne add oda magad akár kinek csak annak akit szeretsz!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!