Örökké szűz maradok?
A suliból, faluból már mindenkinek van pasija, és már a barátnőim közül senki se szűz. ha találok egy rendes fiút az meg azt mondja hogy nem vagyok az esete stb. stb. Most mit tehetnék? -> Már nagyon kívánom a szexet!!! :((
17L
Először csak úgy barátkozz fiúkkal, ismerkedj, addig is jól érzed magad... Nem kell annyira rágörcsölni a témára, ne akard egy nap alatt megtalálni az igazit! Ha már olyat találsz akivel jól elvagy egy darabig, az is siker :P
tuti találsz valakit, talán még előbb, ha elárulod merre laksz! :D
17/f
Jobb helyzetben vagy mint én mert te lány vagy. Ha jól nézel ki akkor tuti találsz magadnak vkit, de ha nem akkor is, csak kicsit később.
Nekem még barátnőm se volt. Ergo még csak nem is smároltam senkivel...
20F
Szia!
Írj nekem privát üzenetet. :-)
Szia!
Utolsó vagyok, a megoldás az, hogy
1) csinálsz egy másik e-mail címet, aminek nem felejted el a jelszavát, majd
2) küldesz innen a GYIK-ról egy privátot nekem (ott a hozzászólásomnál van az a kék kiírás, arra kattintva menni fog még akkor is, ha nem tudod a jelenlegi e-mail jelszavadat)
3) ebben a privát üzenetben feltétlenül megírod AZ ÚJ e-mail címedet.
Kíváncsian várom, hogy jónak találod-e az ötletemet :-)
F21
Ha csak dugni akarsz akkor én benne vagyok. De másban nem.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!