Tanácsra lenne szükségem, segitenétek?
Figyelt kérdés
tervezzük a barátommal az elsőt de én ovszer nélkül szeretném de jahm nem akarok terhes se lenni valamilyen más lehetőség nincs arra hogy ne legyek terhes de nemis akarom gumival azon kivül hogy nee szexeljek?? Mert már hallotam hogy nem ugyan aszt az érzést nyujtja mind pl.: "Zokniba lábat mosni" Léccives normális válaszokat elöre is köszii2011. aug. 22. 02:43
21/25 PiPíííSZGöRL válasza:
Babám...7évesen még igen, de 17 évesen már általában nem kell koncentrálni a helyesírásra, mert olyankor már természetes. Szóval igazat adok az előttem szólónak, miszerint előbb tanulj meg írni, csak utána akarj szexelni!
22/25 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló:
Nem érdekel a helyesirási hibáim engem igy fogadtak el de azért köszii:)
Ez van eszt kell szeretni,Senkisem tökéletes!
2011. aug. 23. 14:19
23/25 anonim válasza:
Tudod, az igaz, hogy mi sem vagyunk tökéletesek, de mi legalább tudunk helyesen írni. Nagy különbség.
24/25 A kérdező kommentje:
Jajj de leragadtatok ennél a témánál -.-* Mind1 is igen elvagytok szálva magatoktól különben most nem cseszegetés képpen van kösztetek normális emberek is de némelyikőtök olyan arogáns és bunkó hogy az nem igaz!-.-
Nyugodtan ha kell 1000 szer nézzétek át mennyi helyesírási hiba van ebbe amit most irtam magasról leszarom
A normális válaszoloknak köszönöm! :)
2011. aug. 24. 08:50
25/25 anonim válasza:
nem olvastam el az összes választ , így bocsi ha már írták, de nem lehet recept nélkül kapni ilyen tablettát. kórházba kell menni és ott a szülészeten adnak ki ilyet vészhelyzet esetére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!