Tanácsra lenne szükségem, segitenétek?
Figyelt kérdés
tervezzük a barátommal az elsőt de én ovszer nélkül szeretném de jahm nem akarok terhes se lenni valamilyen más lehetőség nincs arra hogy ne legyek terhes de nemis akarom gumival azon kivül hogy nee szexeljek?? Mert már hallotam hogy nem ugyan aszt az érzést nyujtja mind pl.: "Zokniba lábat mosni" Léccives normális válaszokat elöre is köszii2011. aug. 22. 02:43
2/25 Alex Lion válasza:
antibébi tabi!!! az egy olyan tabletta amit szedni kell mittom én mennyi idővel az aktus előtt, és akkor nyugodtan csinálhatjátok gumi nélkül, de ha ügyes a partnered, és kihúzza mielőtt "elmegy", akkor nincs szükség ezekre a macerákra -.-"
3/25 A kérdező kommentje:
Kösziike Utolso válaszoló És eszt a tabletát recept nélkül is kiadják vagy kell hozzá recept is? És ezzel a tabletával téll minden okés lesz? :D
2011. aug. 22. 03:09
4/25 Alex Lion válasza:
Persze, bemész a gyógyszertárba, és mond azt hogy fogamzásgátló tablettát szeretnél! :) a dobozban szerintem minden szükséges információt megtalálsz... számíts rá hogy a vérzéseid el fognak múlni, habár azt hiszem ez nem tesz a "szervezetednek" túl jót, szóval csínnyán vele ;)
5/25 Alex Lion válasza:
Persze, semmi gond nem lesz, ezek a fogamzásgátló tablették éppen a te esetedre valóak! :) csak menj be egy gyógyszertárba, és kérj egy doboz fogamzásgátló tablettát. majd a gyógyszertáros, vagy a használati utasítás ellát a szükséges információkkal. ;)
6/25 Alex Lion válasza:
bocsi a 2válaszért, rollback-ol az oldal :S
7/25 anonim válasza:
Szia!
Fogamzásgátló tabletta. Ha azt szeretnél szedni akkor el kell menned nőgyógyászhoz, ő megvizsgál és felírja a számodra legmegfelelőbbet.
8/25 Alex Lion válasza:
hopsz, akkor egy picikét tévedtem... :$
9/25 anonim válasza:
Elsőre szerintem ha nem óvszerrel csináljátok mindenképpen legyen tabi. Ne csináljátok úgy hogy minden védekezés nélkül mert ha a barátod hamar kihúzza akkor nem lehetsz terhes. Ez hülyeség! Főleg még ő is gyakorlatlan. Szal védekezzetek...
10/25 anonim válasza:
Szerintem mielőtt bármiféle szexuális életet kezdenél élni, tanulj meg helyesen írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!