Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tanácsra lenne szükségem,...

Tanácsra lenne szükségem, segitenétek?

Figyelt kérdés
tervezzük a barátommal az elsőt de én ovszer nélkül szeretném de jahm nem akarok terhes se lenni valamilyen más lehetőség nincs arra hogy ne legyek terhes de nemis akarom gumival azon kivül hogy nee szexeljek?? Mert már hallotam hogy nem ugyan aszt az érzést nyujtja mind pl.: "Zokniba lábat mosni" Léccives normális válaszokat elöre is köszii
2011. aug. 22. 02:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
32%

antibébi tabi.

Attol nem leszel terhes.Csak lehet hogy AIDSes.

Kankó,Tripper Szifilisz? Csajszi mindent hazavisz! :D

2011. aug. 22. 08:07
 12/25 anonim válasza:
100%

segitenétek, ovszer, nemis, kivül, ugyan aszt, nyujtja, léccives, elöre

Akik képesek az alábbi szavakat helyesen leírni, azok között értékes nyereményeket sorsolunk ki.

2011. aug. 22. 09:33
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
ha a legvékonyabb óvszert veszitek szinte nem is lehet érezni,felesleges a szervezetedet rengeteg hormonnal bombázni,csak azért mert azt hallottad,hogy nem jó,amúgy hány éves vagy,mert katasztrófális a fogalmazásod, a stílusod,és a helyes írásod
2011. aug. 22. 09:49
 14/25 A kérdező kommentje:
Elöszöris köszi a válaszokat 17 vagyok, én most öszintén nem a helyes irásra koncentráltam
2011. aug. 22. 11:18
 15/25 anonim válasza:

Alex Lion!

Okos vagy mondhatom! Látszik, hogy semmi tapasztalatod nincs ebben a témában! "besétálsz a gyógyszertárba és kérsz egy doboz fogamzásgátlót"; "ha a barátod ügyes és időben kihúzza nem lesz baj" Marhaság... Nőgyógyász megvizsgál és felírja a tabit! A kiszállásos módszert ne használjátok! Orosz rulett... A legjobb a gumi, még ha kicsit kényelmetlen, akkor is!

25F

2011. aug. 22. 12:08
 16/25 anonim válasza:

Előző vagyok!

"számíts rá hogy a vérzéseid el fognak múlni" Nem múlik el, sőt, napra pontosan fog megjönni a gyógyszer hatására! És a gyógyszert pontosan kell szedni, minden nap! Ne hagyj ki egyet se!

Good Luck! :)

25F

2011. aug. 22. 12:11
 17/25 anonim válasza:
Atól nem félsz,hogy valamit elkapsz??
2011. aug. 22. 13:22
 18/25 anonim ***** válasza:

Szerintem vegyél gyógyszertárban kapható Pharmatex hüvelytablettát,amellett nem kell óvszer,de ami fontos vele kapcsolatban: dugd fel,amennyire csak tudod az aktus előtt 10perccel,és utána ne végezz hüvelyöblítést 2órán át!

Új szexnél újabb tablettát kell felhelyezni,és újra 10p,míg hat. Ezzel el is mehet benned a barátod.

Ha hosszú távú lesz a kapcsolat,menj el nőgyógyászhoz,és írass fel tablettát,mert azt nem lehet vény nélkül venni.

19L

2011. aug. 22. 14:58
 19/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon rednik vagyok:) De ma megkérdeztem a barátomat hogy mit gondol erről a dologról, és határozottan nemet mondot nekem, és garantálta hogy igy is élvezni fogom szoval jahm megbizok benne!! És Ő tapasztalt ilyen téren,de attól még köszii a válaszokat és a tanácsokat! Pusz:)
2011. aug. 22. 21:48
 20/25 A kérdező kommentje:
Mármint gumival is!:)
2011. aug. 22. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!