Tanácsokra lenne szükségem?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok én még szűz vagyok a barátnőm már nem és készülünk az első közös szexre. Tudja, hogy én még szűz vagyok. Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy pár tanáccsal lássatok el, hogy mire figyeljek, mit hogyan... értitek. Köszönöm előre is.2011. júl. 4. 23:18
1/5 Joco901019 válasza:
Legyél gyengéd, figyelmes és határozott. Legyen előjáték, hogy rá tudj hangolódni a partneredre. Meg ilyesmi.
2/5 k4lm0p1r1n válasza:
ne parázz mert nem fog felállni. tapasztalat. az előjáték ne legyen túl hosszú mert akkor elfárad a műszer és akkor is lelankadsz... az elsőre kicsit égő de ne sz*rj be ha lelankadsz, tedd túl magad rajta, jobb lesz.
tanácsok:
kb fél óra max 1 óra előjáték.
használj kotont.
tapasztald ki hogy hol jó neki, és hogy jó neki.
élvezd.
3/5 anonim válasza:
Majd próbáld tartani magad hogy ne menj el túl korán. Simogasd a lányt, csókolgasd mindenét, ezt a részt nem lehet elrontani :) Ha bizonytalannak érzed magad, hagyd hogy ő irányítson :)
4/5 anonim válasza:
Szeretkezzetek jópár hónapot aktus nelkul, mielott megszunteted a szuzessegedet, és akkor nem lesz kerdesed.:)
Szerintem a szuzesseget nem tervezessel veszti el az ember...
5/5 anonim válasza:
hagyd, hogy irányítson a "tapasztalt", te meg hagyd, hogy az ösztöneid vezessenek, ne koncentrálj, hanem élvezd, úgy nem lehet gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!