Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Én egy 17 éves szűz fiú...

Én egy 17 éves szűz fiú vagyok válaszokra lenne szükségem? Hogy lehetne normális barátnőm?

Figyelt kérdés

Élsportoló vagyok küzdősportban, állítólag okos vagyok kedves és figyelmes ,sok barátom van és még rajongóim is.

Utóbb kiderült,hogy nemesi származású vagyok,és pénzem is van.

Jóképűnek és testűnek mondanak,de még egy barátnőm se volt .

Csókot még nem kaptam és olyan lányokkal nem akarok kezdeni aki csak a pénzem vagy a nevem miatt akar velem

lenni átlagnál ruhákba járok és idegenekkel ismerkedem,hogy ne tudják meg ,hogy pénzem van.

2011. febr. 15. 14:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
64%
Ha titkolózol attól még nem lesz jobb. Szerintem ne aggódj amiatt, hogy csak a pénzedre hajtanak. Ha elég okos vagy hamar kiszűröd azokat a csajokat, akik érdekből akarnak veled járni. Szóval ismerkedj nyugodtan, mert ha visszatart ez a dolog még jódarabig nem lesz barátnőd.
2011. febr. 15. 14:24
 2/21 anonim ***** válasza:
64%
Hogy félreteszed azt a sok szarságot amit itt leírtál. Nem ezekben sütkérezve röpködsz az átlag felett, hanem magadban tartod a felsőbbrendűséget és legalább magadnak bevallod (a lánynak is be kell 60%-ban nincs mese) hogy meggebedsz, hogy szeressen egy lány.
2011. febr. 15. 14:27
 3/21 anonim válasza:
64%

Engem nem érdekel egyáltalán a pénz és a hírnév... Rám ez a mondás igaz: A külső megfog, a belső megtart. Ha számomra helyes vagy, akkor nyert ügyed van.. Ha kedves is vagy és valami megfog benned, akkor mégjobb. ! ;))

14/L

2011. febr. 15. 14:27
 4/21 anonim ***** válasza:
64%
Ne titkold, hogy van pénzed, ne titkolj semmit. Kezdj el ismerkedni lányokkal, és ne az igazit keresd, hanem csak egy lányt, aki tetszik neked. Nem baj, ha ilyen fiatalon próbálkozol és rövid kapcsolataid vannak, csak próbálkozz. Előbb utóbb eljön az igazi. Amúgy meg vagy te vagy túl válogatós, vagy túl szégyenlős ahhoz, hogy ismerkedjél.
2011. febr. 15. 14:35
 5/21 A kérdező kommentje:

Nem lovagolok rajta csak a haverok mindenkinek elmondják és bárkit megismerek és megtudja akkor másképp viszonyul hozzám.

Egyébként köszönöm a válaszokat.

2011. febr. 15. 15:04
 6/21 anonim válasza:
83%
Mekkora nagyképű szar vagy!
2011. febr. 15. 15:16
 7/21 anonim válasza:
100%
jóban eset hogy felvágtál itt is te trágya... remélem sose lesz csajod...
2011. febr. 15. 15:29
 8/21 A kérdező kommentje:

Nem felvágtam de mondd el ha azt írom ,hogy egy teljesen átlag ember vagyok akkor ott van ezer válasz a kérdésemre.

De te mondd meg mit tennél a helyemben.

Mert ha véletlenül teherbe ejtek egy lányt fel nem tudod fogni milyen jogi következményei vannak gyerektartás egyéb sz@rságok.

Elperelhetnék mindenemet azt mondja ,hogy megerőszakoltam meg ilyesmi.

Nagyon sok nő csinál ilyet és él meg ebből.

17 vagyok de elég sok minden van amiért megdolgoztam a családommal és még több lesz rám hagyva is,

képzeld el, hogy a szüleid 20-30 évig dolgoznak valamin amit egy 17-18éves lány elperel tőled.

És elnézést kérek a nagyképűségért mindenkitől.

2011. febr. 15. 15:42
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég hülyén hangzik, már ne is haragudj!
2011. febr. 15. 15:46
 10/21 A kérdező kommentje:

Kérlek magyarázd el mire gondolsz.

Nem veszekedni szeretnék csak más emberek véleményét meghallgatni.

2011. febr. 15. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!