Én egy 17 éves szűz fiú vagyok válaszokra lenne szükségem? Hogy lehetne normális barátnőm?
Élsportoló vagyok küzdősportban, állítólag okos vagyok kedves és figyelmes ,sok barátom van és még rajongóim is.
Utóbb kiderült,hogy nemesi származású vagyok,és pénzem is van.
Jóképűnek és testűnek mondanak,de még egy barátnőm se volt .
Csókot még nem kaptam és olyan lányokkal nem akarok kezdeni aki csak a pénzem vagy a nevem miatt akar velem
lenni átlagnál ruhákba járok és idegenekkel ismerkedem,hogy ne tudják meg ,hogy pénzem van.
Teljesen igazad van.
De elég nehéz megbízni az emberekbe ha még a haverjaid is le akarnak húzni.
Minden jonak van egy rossz oldala is:)
Am szerintem ha akarsz magadnak jo baratnot akkor jol meg kell valaszd. Mert en mar jartam ugy hogy csak a penzem miatt jart velem.
Szoval elmondom hogy en hogy talaltam az igazira:D
Nekunk van tobb hazunk es az egyikben nem lakik senki:)
Vagyis nah azt inkabb en hasznaltam:D Az a haz nem valami luxus de egy normalis haz:) Van nekunk egy regi autonk es azzal mentem csajozni egy discoba enyhen kopot ruhaban:D
Megismertem egy csajt aki nagyon okos es nagyon aranyos es szep is:) Eloszor azt mondtam neki hogy rokonoke a haz es hogy csak iskolaidoszakban lakom ott.
3 honap utan miutan mar rajottem hogy o az igazi szamomra elmondtam neki mindent.
El akartam hamarabb mar mondani de valahogy nem jott ossze. Eleg konnyeden fogadta azt hogy kicsit "atvertem" de elmagyaraztam neki hogy elegem volt belole hogy csak ilyen penzehes csajokkal tudtam osszejonni. Elmondtam neki hogy o mas es hogy o az Igazi szamomra:) szerencsere nem csinalt nagy ugyet belole:D
azota is eggyut vagyunk<3
22/f
Ne hallgass a többiekre! Én melletted vagyok, és hidd el, megértem miről beszélsz. Mindenki arra biztat, hogy csak bízni kell másokban, de pont ez a nagy hiba, amikor olyannal jössz össze, akit nem is ismersz, meg hazudik neked! Jó hogy óvatos vagy. Ennyi erővel a nők is feküdjenek le mindenkivel, úgysem hagyja el, csak bízni kell...
Szerintem jó amit csinálsz, ha olyan lányokkal ismerkedsz, akik nem ismernek, és azért fognak szeretni aki vagy, nem a pénzedért meg a hírnévért meg az izmokért, akkor megbízhatsz benne. Csak az a baj, hogy ilyen lányokat nagyon nehéz találni. :/ Próbálkozz mindenhol, és ne ismerősökön keresztül! Sok szerencsét, és kitartást!
Előbb észre kéne venned,hogy mennyi baromságot írtál...,nem valami hollywood-i celeb vagy te,hogy a pénzedért és a hírnevedért ismerkedjenek veled.Amúgy sem számít a szerelemben a pénz,főleg nem a nemesi származás.Kit érdekel melyik népcsoportba vagy ha szeretnek?Meg ha visszaolvasod amit írtál,igazából(lehet nem is tudatosan),de végig magad fényezed.("Te élsportoló,te kedves,te figyelmes vagy,rajongóid is vannak...persze autogramot is kérnek tőled,nem?) erről szokj le gyorsan szerintem.Egy lánynak se fog bejönni(mert gondolom valós ismerkedős szituba is,te vagy a középpont).Itt nem azzal van a gond,hogy pénzed van,vagy hogy sok barátod...ebből csak te kreálsz nagy ügyet és ezzel azzá is válik.Tömören és röviden,ne nyafogj magad miatt,ne fényezd magad.Úgy beszélsz,mintha hozzád itt nem lenne méltó lány a földön....
Bocsi ha egy kicsit hosszú,vagy sértő lett,de tényleg őszintén mondom,mint 18 éves lány!
figyelj a lényeg,hogy mindig add önmagad:Dlegyél kedves,bókolj(de ne tolakodóan)legyél érdeklődő.az sem baj,ha néha felveszel feltűnőbb ruhadarabokat,am meg ha jó a stílusod akkor eleve felfigyelnek majd rád!hidd el nekem sem jött sokáig össze!megtalálod az igazit hidj benne!ja és ne ilyen disco-kba keress mert akkor eleve veszett ügy!és légy kezdeményező:D
puxy
17/L
" Előbb észre kéne venned,hogy mennyi baromságot írtál...,nem valami hollywood-i celeb vagy te,hogy a pénzedért és a hírnevedért ismerkedjenek veled.Amúgy sem számít a szerelemben a pénz,főleg nem a nemesi származás.Kit érdekel melyik népcsoportba vagy ha szeretnek?Meg ha visszaolvasod amit írtál,igazából(lehet nem is tudatosan),de végig magad fényezed.("Te élsportoló,te kedves,te figyelmes vagy,rajongóid is vannak...persze autogramot is kérnek tőled,nem?) erről szokj le gyorsan szerintem.Egy lánynak se fog bejönni(mert gondolom valós ismerkedős szituba is,te vagy a középpont)."
Ez akkora hülyeség... Nekem is mindig ezt mondogatják, hogy túl beképzelt vagyok. Persze biztos csak beképzelem magamnak hogy mik vannak... Ha pl ő élsportoló, akkor biztos beképzeli magának. Most mit mondjon akkor? Jaj hát nem is vagyok olyan jó sportoló, meg tulajdonképp nem is sportolok? Vagy mit vársz? :D Utána meg az a baj hogy álszent. Szerintem igen is legyen büszke saját magára, amit elért, és nem szégyen ezt kimondani, ha jobb vagy másoknál, csak azokat zavarja, akik irigykednek, mert semmit nem csináltak azért hogy valamire vigyék az életben!!
És nagyon naiv vagy, mert a lányoknak pont ez egoista idióták jönnek be, akiknek pénzük is van... Meg minek mondaná el ezeket a lánynak ha pont ez a baja, hogy csak ezért szeretik? Azt se tudod miről beszélsz. :D
Szerintem kezdd el verni a noket.
Tudod, "a penz szamolva a no verve jo."
Ez megoldja az osszes problemadat. Nod is lesz, es nem fognak lehuzni, mert felni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!