Jó tanácsra lenne szükségem! Mit tegyek?
igyatok egy kis bort, menjetek közösen fürdeni, csináljatok mécsesekkel, illatgyertyákkal, stb hangulatot. hosszú előjáték.
én nem féltem, nem is fájt, semmi negativ nem jut eszembe az elsőről.
Na ilyen lánnyal sem találkoztam még aki szüzen már szed gyógyszert!
Ezzel semmi gond nincs, nem azért írtam.
Ne izgulj annyira az első úgyis olyan semleges lesz.
Köszönöm, hogy írtatok hát remélem a közel jövőben túl leszek rajta!
Fő a biztonság!
En egy valamiben sok emberrel nem ertek eggyet: abban hogy igyal bort az nem megoldas. Persze ellazit de van akinel fejfajast is okozz ha nincs megszokva az itallal. Most en nem arra gondoltam hogy lehuzzol vagy 1 L bort vagy pezsgot vagy barmit. Nekem eleg 1 deci es mar faj a fejem tole. Nah terjunk a tobbire: probaljatok meg olyan pozt amelyikben szembe vagytok egymassal pld oldalatokon fekusztok a baratnommel ugy veszitettuk el a szuzessegunket. En a misszionariust nem szerettem mert mindig elzsibadt a kezem mivel eleg nehezz sulyu vagyok. Az a lenyeg az egeszben hogy mindig szemezzetek. Ha eleg nedves vagy nem biztos hogy mindig jo az ha lassan probalja benyomni mert annal tovabb tart a fajdalom. Ha meg gyorsan nyomja be lehet hogy nem olyan hosszu a fajdalom de nagyobb az eseje annak hogy jobban fogsz verezni. Szoval mind2ben van vmi rossz. Olvastam az egyik oldalon hogy ha el akarsz lazulni jol jon egy masszazs az izmokra meg fejmasszazs meg hasonlok. Legyetek kreativak.
Sok szerencset kivannok az elsohoz:)
19/F
Ahoj!
A második hozzászólásodhoz írnék csak annyit, hogy ne túllegyél rajta, tényleg úgy nyilatkozol, mintha ez a Himalája meghódításával lenne azonos. Ilyenkor csak egyetlen dolog segít, az az ha nem gondolsz semmi másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!