Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácsra lenne szükségem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsra lenne szükségem a következő kérdésben, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A lényeg a következő: A másfél évig tartó kapcsolatom után 10 hónapig nem volt senkim, majd megismerkedtem egy egyetemi csoporttársammal akivel 4-5 randim volt és igen jól kijöttünk egymással, közel kerültünk egymáshoz, akkor úgy éreztem tökéletesen van jövője a kapcsolatunknak. A lány külsőleg és belsőleg is megfogott, nagyon szerettem vele lenni és neki is ugyanígy bejöttem. A probléma akkor jelentkezett amikor a másfél éves kapcsolatomból a lány akivel annak idején együtt voltam értesült az új lányról és mindent megtett, hogy őt válasszam. A másfél év és az ez alatti közös emlékek, élmények hatására őt választottam az egyetemen megismert lány helyett. A volt barátnőmmel fél évig tartott a második nekifutás de sajnos szomorú véget ért (kiderült, hogy megcsal a volt barátjával) így egyedül maradtam. Ez idő alatt az egyetemen megismert lány összejött valakivel és hallomásból úgy tudtam engem nagyon meggyűlölt mert dobtam a volt barátnőm miatt. A mai napon ahogy késő este hazaértem azt vettem észre, hogy Like-olta a Facebook profilképemet. Ez nagyon meglepett ugyanis hosszú hónapok óta nem beszéltünk egymással azóta, hogy dobtam őt a volt barátnőm miatt, sőt mi több úgy tudtam kifejezetten gyűlöl azért mert mást választottam helyette. Szerintetek ez jelenthet valamit? Esetleg érezhet még valamit irántam? Nem tudok semmit arról, hogy együtt van-e valakivel jelenleg, de azt igen hogy annak idején Facebookon fejezte ki sokszor az érdeklődését (bökdösött sokszor így is kezdtünk randizni). Arra gondoltam ráírok ha látom és újra felveszem vele a kapcsolatot. Még most is nagyon tetszik és szívesen folytatnám vele ott ahol annak idején az én hibámból megszakadt a kapcsolat. Ti mit tennétek?
2011. szept. 2. 01:28
 1/4 Walk With Me ***** válasza:
Hát ne haragudj, de ez így elég komolytalan. Az exeddel végelett, és most akkor elővennéd? Ha nincs ló...
2011. szept. 2. 01:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Az exemmel körül belül 2 hónapja lett vége a kapcsolatunknak. Annak ellenére, hogy nagyon bántam hogy az exemet választottam az egyetemem megismert lány helyett sosem gondoltam hogy próbálkozom nála újra. Nagyon megbántam hogy a volt barátnőmet választottam és őt dobtam de beláttam, hogy én döntöttem rosszul és annak ellenére hogy a mai napig bejön eszembe nem jutott újra "elővenni" főleg hogy úgy tudtam van valakije. Inkább csak meglepett, az hogy nyomott egy Like-ot a képemre annak ellenére, hogy közös barátoktól folyamatosan azt hallottam, hogy mennyire haragszik rám mert dobtam őt és hosszú ideje nem beszéltünk már egymással. Azért gondoltam ráírok mert tudom, hogy a Facebookon való cselekedetei elég rendesen kifejezik az érzelmeit.
2011. szept. 2. 01:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze.

Valamit csinálj vele,csak szerintem inkább élőben próbálkozz.

Esetleg jó még ilyenkor a vicces sms.

Nincs benne semmi konkrét,csak vmi hülyeség,de a rá adott reakcióból sok mindent le,lehet venni.

2011. szept. 2. 02:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából semmi tolakodó dologra sem gondoltam. Annak idején én döntöttem úgy, hogy a volt barátnőmet választom és teljes mértékben érthető volt, hogy haragszik rám, így eszembe sem jutott az exemmel való szakítás után újra próbálkozni nála, főleg nem elővenni őt mint valami rég elfeledett játékszert. Egyszerűen ismerve őt korábbról tudom, hogy a Facebookon való üzenetei, likejai, bökdösődései egyértelműen kifejezik az érdeklődését, ezért lepett ma meg amikor hosszú hónapok után nyomott egy like-ot a profilképemre azok után, hogy úgy tudtam hogy hallani sem akar rólam, nem hogy felvenni a kapcsolatot.
2011. szept. 2. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!