Most mi a következő lépés:? Nagyon SÜRGŐS tanácsra lenne szükségem!
Aupair vagyok, a kislány iszonyatosan gyengeakaratú. ha vmihez nincs kedve, akkor csak elfekszik, h „nem akarom” (6 éves), és ez a mentalitás nekem egyáltalán nem tetszik. Már ezerszer mondtam neki h ettől csak még később lesz kész, szedje össze magát. Ma is ez volt zongorázás közben és nekem elegem lett ebből(megjegyzem 2 napja betegen dolgozom, és igyekszem türelmes lenni), és mikor már 10 perce próbáltam munkára bírni akkor felálltam és ott hagytam, h tudod mit, nekem sincs kedvem itt bajlódni. Arra gondoltam h összeszedi magát, h megpróbálom neki bemutatni annak a következményeit, h mi lenne, ha én sem csinálnék meg semmit, ha nem lenne kedvem(nem lenne vacsi, rend stb). Kijöttem a konyhába, és hallom, h ő meg a szobában maszturbál. Nagyon durva, legalábbis engem először sokkolt, de itt többen azt tanácsolták, h ne foglalkozzak vele, ez normális vonjam el ilyenkor a figyelmét. Nem is szeretném emiatt megalázni, de most patthelyzetbe kerültem. Egyrészt borzasztó hallgatni h h recseg az ágy ő meg nyökög, és el kéne vonnom a figyelmét, de akkor meg nem leszek következetes. Szeretném ha összekapná magát és idejönne, h oké akkor zongorázzunk, csináljuk…lehet h nagyon béna vagyok…mit tegyek?
köszönöm
Nem h örülnél h nem kell semmit csinálni csak kaját csinálni azt kész.
Kis sz*ros 6 éves ugyanúgy leszar téged hát tedd ezt te is.
Megjegyzem én se zongoráznék még 18 éves fejjel sem.
18/F
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
ez volt a kérdésem anno
de most segítenétek h ebben a helyzetben mit tegyek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!