Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért tulajdonítanak akkora...

Miért tulajdonítanak akkora jelentőséget az elsőnek?

Figyelt kérdés

Oké, azt mondják életre szóló élmény... Nade mindenre azt mondják, az első barátodra/barátnődre, csókra stb.

Nekem pl. az első "barátom" egy hazug disznó volt, semmiben sem mondott igazat. Az első csókom pedig úgy történt, hogy az egyik osztálytársam megfenyegetett, hogy bánt ha nem engedem... Ezek szar dolgok és mégsem dőlt össze a világ!

Miért olyan nagy gond, ha nem "álmaid férfijával/nőjével" veszíted el?

2011. júl. 31. 08:15
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Szia Kedves Kérdezo!

Az elso pasi,szerelem azért olyan fontos,mert nem tudod elfelejteni,azt a hatalmas oromot,boldogságot(persze jobbik esetben) amit az adott neked.

én az elso nagy szerelmemre a mai napig ugy gondolok,mint vmi istenre.Meghatározta az egész életem,és soha de soha nem fogom elfelejteni az egyutt toltott perceket,legyen az jo vagy rossz.Vele még egy elhagyatott szántofold kozepén is jol éreztem magam.'Lehet,sokszor nem értettuk meg 1mást 100%ban,de emberek vagyunk és nem egyformák.Szinte olni lettunk volna képesek egymásért,és ha olyan lenne a kapcsolatunk,még most is olnék érte.De már sajnos 3dik éve nem vagyok vele,amit utolag is nagyon bánok,de mit lehet tenni,minden okkal torténik az életben.

Azota már van 1kislányom,1jo,megérto párom,de az elso szerelem,az elso szerelem.Vele voltam eloszor is az ágyban,pedig már 7éve volt,de a mai napig fel tudom idézni,minden egyes percét.

Szerintem nem konkrétan az számít,hogy kivel veszted el éppen a szuzességed,hanem hogy az az ember milyen sokáig számít neked,és mit ad az életnek.Nekem a boldogságot adta,amit a mai napig orzok.A vad sexuális életunkrol nem is beszélve.Azt ma már nem kapom meg,de ha addig élek is,még 1szer az enyém lesz,ha csak pár orára is,de visszaszerzem az exem.

2011. aug. 26. 20:52
 22/24 anonim ***** válasza:

Utolsó: ki szakított vele te? vagy pedig ő veled? és mi volt az ok?

másik pedig hogy a mostani párodért sztem nem lehetsz túlságosan oda...de ha igazam van akkor meg nem értem minek szültél neki gyereket? látszik hogy nő vagy bocs.... xD

2011. aug. 27. 10:26
 23/24 anonim válasza:

Az elso,az elso.Imádom a mostani párom,de az a kamaszkori tuz,ami lobogott koztunk az elso szerelmemmel,az teljesen más volt.Most már érettebb vagyok,máshogy nézem a világot.Míg az elsovel totálisan szabadok voltunk,nem volt kotottség,1ik naprol a masíkra éltunk.Ezt a luxust mostmár nem engedhetem meg magamnak...

Apropo!Mi az,hogy látszik,hogy no vagyok?!?Ezt kikérem magamnak.én sem bántottalak,te se bántsál engemet.Jah mert neked nem volt még az az igazi szerelmed az életedben,attol még ne gyere ide nekem kotekedni.koszontem

2011. aug. 27. 10:34
 24/24 A kérdező kommentje:

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:54

nem feküdtem le vele

2011. aug. 27. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!