Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért tulajdonítanak akkora...

Miért tulajdonítanak akkora jelentőséget az elsőnek?

Figyelt kérdés

Oké, azt mondják életre szóló élmény... Nade mindenre azt mondják, az első barátodra/barátnődre, csókra stb.

Nekem pl. az első "barátom" egy hazug disznó volt, semmiben sem mondott igazat. Az első csókom pedig úgy történt, hogy az egyik osztálytársam megfenyegetett, hogy bánt ha nem engedem... Ezek szar dolgok és mégsem dőlt össze a világ!

Miért olyan nagy gond, ha nem "álmaid férfijával/nőjével" veszíted el?

2011. júl. 31. 08:15
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Kösz.
2011. aug. 26. 18:38
 12/24 anonim ***** válasza:

arány 50-50%

én pl..fiuként...elvesztem ez van...most értem oda...h csak legyen fényképen egy csaj...szép csaj..és nekem ott végem..xD

Csajoknál..különen többet számit mint fiuknál..ugye szerintem fiukat nehezebb megrontanii..bár a mai viráglelkűeket...xD

kérdésedre válaszolva:inkább csak a csajok keritenek olyan nagy jelentőséget..és megis értem:D

15/f...

UI.:én még szűz vagyok...xD :$

2011. aug. 26. 18:48
 13/24 anonim ***** válasza:
53%

16 évesen vesztettem el a szüzességem, az akkori barátommal. Annyiból jó volt, hogy nem vert át, és pozitív emlékként gondolok vissza rá, de amint megtörtént, hirtelen huszadrangú semmiségnek éreztem az egészet, és nem fért a fejembe, miért spilázzák ezt annyira túl a felnőttek. Ha valaki átver és kihasználva elveszi a szüzességed, akkor is az átverés a fájó tény, nem az, hogy már nem vagy szűz...

20L

2011. aug. 26. 18:54
 14/24 anonim válasza:
100%
Nekem is 16 és egy olyan sráccal, akit nem is szerettem igazán, csak akkor úgy gondoltam, hogy itt az ideje. Nem is voltunk sokáig együtt. Ebből annyi lett, hogy sokáig nem akartam összejönni senkivel, mert úgysem leszek szerelmes, és több partnerem is volt, akivel csak a szex miatt voltam együtt. Szerencsére azóta túl vagyok egy több éves kapcsolaton, és pár hónapja együtt vagyok valakivel, akivel a szex zseniális és ő a legfontosabb ember az életemben, szóval minden klappol. De rossz emlékként gondolok arra az időszakra, amikor pusztán szexuális kapcsolataim voltak, főleg, hogy nagyon fiatal voltam.
2011. aug. 26. 19:02
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
sztem fontos az első de csak annyiból h 50 év mulva is emlékezi fogsz rá h kivel és mikor! mert aki már tul van sok szexuális élményen az nem emlékszik az 5. 8. vagy 12. re de az 1. re mindig fog, legyen jó vagy rossz!
2011. aug. 26. 19:07
 16/24 anonim ***** válasza:

Jaja amúgy egyetértek veled ebben. Szerintem tök fölösleges várni rá évtizedeket.Az embernek úgy kell élnie az életét hogy jól érezze magát.Szerintem ez nem egy szent dolog inkább hülyeség

L19

2011. aug. 26. 19:10
 17/24 anonim ***** válasza:
hát nekem ku.va szar vol az első (főleg lelkileg amit a barátom művelt velem)16 voltam. Azóta nem bízom a pasikban, mindenkiben a rosszat látom, hogy az összesnek csak szexre kellek. aztóta nem is volt barátom pedig már 19 vagyok. Nem tudom el e múlik ezaz érzés valamikor
2011. aug. 26. 19:20
 18/24 anonim ***** válasza:

Ez mentalitás kérdése leginkább.

Eddigi tapasztalataim alapján aki amennyire becsüli magát és a helyzetet annyira lesz jelentős is.

Valakinek semmit nem jelent és nem is befolyásolja, valaki élete forduló pontjának tartja és megőrzi emlékezetébe.

Ennyi. De színes a skála lehet variálni.

2011. aug. 26. 20:02
 19/24 anonim ***** válasza:
Abban a korban ez meghatározó, szerintem ezért éli meg mindeki így, persze mindig vannak kivételek
2011. aug. 26. 20:26
 20/24 Életed válasza:

Érdekes ez a topik..:)

A szüzesség elvesztése...

Nem nagy dicsőség azt elveszíteni 14, 15, 16 éves korban.

Lehet hogy testileg már érettek voltatok...de agyilag még nem.

Amiről írtatok az csak a szex... amin átestetek.. magyarul... a pasi rátok mászot.. egy két perc és leszállt rólatok..., hogy mi maradt meg jó nektek belőle??? semmi..

Túl vagytok rajta.. bár kérdés, hogy védekeztetek e???

Óvszert használtatok e?? vagy elmentetek e orvoshoz hogy fogamzásgátlót írjon fel nektek...

A lábakat könnyű szét tenni higyjétek el még 80 éves nőnek is megy:))...de az agyat is használni kell..

De majd idővel ezek az egynapos kalandoknak vége majd átmennek szerelembe... na és ha majd valóban szerelmesek lesztek ott kezdődik a jó.... ha a partneretek figyelni fog rátok...de csak akkor:d

2011. aug. 26. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!