20 év körül szüzességet elvesztőktől kérdezném, megérte addig várni?! Vagy "ahogy már túl voltatok rajta" bántátok hogy ekkora jelentőséget adtatok neki?
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 23:18
1/7 Tőkésréce válasza:
hát én pont 20 évem betöltése előtt pár hónappal szexeltem másnaposan ráadásul először. azzal a lánnyal igen jó volt a szex, együtt voltunk valameddig, de semmi más nem működött. hát tapasztalatszerzésként jó volt, én addig se vártam volna. már nagyon kívántam régebben is, kb 12-13 évesen már állt a cerkám, mint a gerely, de hát kissé félénk fiú vagyok :P
2/7 anonim válasza:
Én 19 évesen vesztettem el. Nem vártam, csak így jött ki a lépés. Egyébként felesleges halogatni, annyira nem nagy durranás, ugyanúgy fogsz utána is élni/gondolkodni, hidd el, és legalább nem egy tényleg fontos emberrel kell szerencsétlenkedned, meg bizonytalankodnod.
3/7 anonim válasza:
baromira mindegy, nem jelent semmit. A lényeg hogy valaki képes egy életen át szerelem nélkül élni. De ez van.
4/7 anonim válasza:
Én nem bántam meg hogy vártam 19éves koromig!Sztem így van ez jól, legalább nem feküdtem le minden jöttmenttel aki az utamba akadt:)mintahogy ez mostanában a lányoknál szokás
21L
5/7 anonim válasza:
Én örültem neki, hogy eddig vártam. Ugyanis majdnem 20 éves voltam, amikor végre az utamba került az igazi szerelem. Előtte is voltak kapcsolat féleségeim, de ott tudtam, hogy csak egymás kínzása, szóval azokat elég hamar feladtam. De amikor majdnem 20 évesen megismertem a barátom, akkor éreztem, hogy őt kerestem. Vele 2 hét járás után meg is történt, és fantasztikus volt. Ötször lettünk egymáséi első éjszaka, szerintem ez elárulja, hogy elég jó élmény lehetett. És nem bántam meg, hogy eddig vártam. Megérte. Legalább nyugodtan, stressz nélkül, igazán élvezve éltem át az első alkalmat. Nem maradtam le semmiről, mert azóta minden percet kihasználunk egymás kényeztetésére.
6/7 anonim válasza:
21 éves lány vagyok 2 hete vesztettem el a 23 éves barátommal( mindkettőnknek az első alkalom volt) és NEM BÁNTAM MEG! :)
7/7 anonim válasza:
már nem azért, de akik itt azt mondják, hogy nem változik meg az életük, hogy van szexpartnerük azok csak aztért mondhatják, mert nekik sosem volt probléma intim kapcsolatba kerülni a másik nemmel.én pl már attól alfahimnek érzem magam napokig, ha egy lány egyáltalán szóba áll velem.na akkor gondoljátok el, mi lenne, ha lenne barátnöm!M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!