Tulajdonképpen miért is ''gáz'' 15 évesen elveszíteni a szüzességet?
Úgy értem, azzal a fiúval, akit szeretsz. Nem rib@nc szeretnék lenni, ne értsetek félre, mert mással, rajta kívül el sem tudnám képzelni. De végül is... egyszer élünk. OK, tudom, erről nem nekem még nem kéne szónokolnom,hogy rövid az élet, mert még az elején vagyok. Vagy ki tudja?!?!!
Én csak azt nem értem, hogy ha szeretjük egymást, akarjuk mindketten, akkor miért ne? Igaz,hogy előttünk az egész élet,meg minden, és még várhatnánk ezzel, de ő már nagyon-nagyon szeretné. És én is. Vagy ez butaság? Vélemények?!?! Különben a fiú 20 éves.
Nincs jogod minket bírálni, a szerelem nem ismer korhatárt.
Fejletlen mivoltom ellenére is forró érzéseiben fürösztött engem és azóta sem történt velem jobb dolog, mint amikor egymás verejtékében úszva feszegettük testünk határait és ő a szerelem legteljesebb mélységeiben végtelen bűnös gyönyöröket élt át csak nekem hála.
A képmutatás, amely a szavaidból árad, ezerszer visszataszítóbb, mint amilyennek az én életemet beállítod.
Az a jópár üres év amivel bölcsebbnek érzed magad nemhogy nem jogosít fel a hangnemre, amelyet megütsz velem szemben, sokkal inkább hátralévő átlagos, vontatott kispolgári életedhez való kétségbeesett ragaszkodás és az ebből fakadó irígység táptalaja.
Szerencsére készült rólunk egy kép a forróság tüzében!
Ha eddig nem irigykedtél hát most fogsz:
Lehet, hogy kettőnk közül neked kellene kevesebb szerelmes regényt olvasnod, és akkor talán nem vennél komolyan egy ilyen bődületes marhaságot, amit azért talált ki egy huszonéves egyetemista, hogy sz*passa a népet.
Én jól szórakoztam, és a barátaim is jókat röhögtek azon, hogy mennyire felhúztad magad :D
Ja és ideje lenne utánajárnod, hogy az internetes szlengben mit jelent a nevem (Trolololololo), ha már klaviatúra-akrobatának képzeled magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!