Tulajdonképpen miért is ''gáz'' 15 évesen elveszíteni a szüzességet?
Úgy értem, azzal a fiúval, akit szeretsz. Nem rib@nc szeretnék lenni, ne értsetek félre, mert mással, rajta kívül el sem tudnám képzelni. De végül is... egyszer élünk. OK, tudom, erről nem nekem még nem kéne szónokolnom,hogy rövid az élet, mert még az elején vagyok. Vagy ki tudja?!?!!
Én csak azt nem értem, hogy ha szeretjük egymást, akarjuk mindketten, akkor miért ne? Igaz,hogy előttünk az egész élet,meg minden, és még várhatnánk ezzel, de ő már nagyon-nagyon szeretné. És én is. Vagy ez butaság? Vélemények?!?! Különben a fiú 20 éves.
hát 20 évesen 1 normális pasi talál magának korabeli /idősebb/ alíg fiatalabb [1-2 év] lányt :) és azzal jár na most ha 15 kell neki akkor pina hiány :) de hajrá aztán majd pofára esel te is
19F
Ha mindektten akarjátok, és érzelmile készek vagytok rá, akkor miért ne?
Nem attól ég ki az ember hogy szereti a szexet, hanem ha érzelmi szinten nem azt kapja amit elképzelt magának. De ez itt szerintem rendben van.
Háát fogos kérdés.
Az én barátnőm is 15 évesen vesztette el a szüzeségét, (persze töllem). Azt viszont figyelembe kell venned hogy én akkor még 16 éves voltam. Így jobban elképzelhetőbb egy szerelemből való kapcsolat mint egy 15 - 20 éves párosnál, nem?
Egyébként, mi sokat gondolkodtunk és beszéltünk a dolgon, de mindketten akartuk. Ja... és nem melékes hogy már több mint 5 éve együtt vagyunk... :) (persze nem a szexel kezdődött)
Muszáj vagyok az előzők véleményét erősítenem... Lehetetlen h egy 20 éves fickó igazán szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!