Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan veszítsem el a szüzessé...

Hogyan veszítsem el a szüzességem? (Lent)

Figyelt kérdés

Nem azért a kérdés, tudom hogy kell, és nem akarok kiállni a sarokra meg felszedni egy buliban valami bunkót, hanem egy normális fiút találni.

A barátnőim már 14-15 évesen elvesztették, én meg 18 vagyok,(3 hónap múlva 19) és a fiúk szóba se állnak velem, nem is néznek rám, még ha rájuk köszönök hogy "szia" vissza se köszönnek, nem értem miért... pedig rendesen öltözködök, foglalkozok magammal, és a suliba sem ribanckodok...

Mit tehetnék? :(((

18/L

2011. jún. 20. 20:38
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Még én is szűz vagyok, és ugyanúgy normális vagyok mint te. Nem ribanckodom se semmi olyat nem teszek amivel megbélyegezhetnének. Egy tök átlagos lány vagyok.

A szüzességet nem éri meg csak azért elveszíteni mert, hogy a többiek már rég nem azok. Ők biztos nem élvezték a dolgot, csak menőzni akartak, ha egyáltalán igazat mondtak.

19/L

2011. jún. 24. 12:37
 22/34 anonim válasza:

A válasz írója 98%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:37

Ugye nem Budapesten laksz?

2011. jún. 24. 12:46
 23/34 anonim ***** válasza:

Hogy ilyen helyzetbe kerülj, elég egy rosszindulatú pletyka is. Nem ártana megtudni, hogy nem valamelyik "barátnőd"-től ered? Ideje lenne szerintem más társaságot keresned, ebben te már semmi pozitív visszajelzésre nem számíthatsz.

Új barátok, új barátnők, új kocsma, stb.

2011. jún. 24. 13:08
 24/34 anonim válasza:

Ésszel veszitsd el.

akkor amikor ugy erzed, h eljott az ideje.es nem azert akarj lefekudni vkivel mert a baratnoid mar szuzek.

23F

2011. jún. 24. 16:09
 25/34 anonim válasza:

Ne akard elveszíteni, várj arra az illetőre aki megérdemli a szüzességedet.

Figyelj! Én 12 voltam, nem vagyok rá büszke, de nem is bántam meg hiszen nem erőszakról van szó, de nem lettem tőle jobb ember. (aki elítél azért mert 12 voltam annak csak annyit hogy most 23 vagyok, nem volt SOHA abortuszom, nem váltogattam agyba-főbe a fiúkat, párkapcsolatba élek 6 éve és van 1 gyerekem.) Az a lényeg, hogy tedd emlékezetessé és persze nem mindegy hogyan kivel

2011. jún. 24. 22:30
 26/34 anonim ***** válasza:
először egy pasit szerezzél. Mivel erre mindig emlékezni fogsz, legyen jó élmény. Egyébként meg ha szüzen házasodsz, abban sincsen semmi. Miért akarod elveszteni? csak meg más már megtette?
2011. jún. 25. 13:59
 27/34 anonim ***** válasza:

hidd el téged is meg fog találni egyszer a szerelem és akkor már nem fog érdekelni senkit hogy még az vagy,jobb esetben ha tényleg igazán szeret akkor még tetszeni is fog neki a dolog..én is az vagyok még lassan 22 leszek és lett volna rá jelntkező hogy elvegye(volt köztük házas pasi is)de ez most olyan hogy érzelmek nélkül nem lehet élvezni semmit..ha pedig ez van akkor inkább maradok még szűz minthogy egy életen át megbánjam hogy egy barommal lefeküdtem

21/L

2011. jún. 25. 16:55
 28/34 anonim ***** válasza:
74%

A válasz megírásának időpontja: ma 12:37

Ugye nem Budapesten laksz?

-Nem,nem Budapesten lakok. Bács-Kiskun megyében egy kis településen. Találd ki hol :)

2011. jún. 25. 21:30
 29/34 anonim válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 21:30

köszike:)

2011. jún. 25. 21:36
 30/34 anonim válasza:

19 vagyok én is, sokat gondolkoztam ezen a témán, mivel szűz vagyok.

Nekem sem jött össze semmi, többen voltak, akik a szüzességem miatt utasítottak el, nagyon rosszl esett. De csak azért, hogy ne legyek szűz nem fogok akárkivel lefeküdni, nem az igazit várom, csak egy olyan vki aki megbízható, és akivel van gusztusom megtenni.

2011. jún. 25. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!