15 évesen szerintetek el veszitsem a szüzességem?
Figyelt kérdés
Én 15 vagyok, a fiú 16. Szerintetek lefeküdjek velle vagy várjak még ? Azt mondta, h vár amig akarom....2010. júl. 5. 20:33
1/18 A kérdező kommentje:
és lécci normális válaszokat
2010. júl. 5. 20:34
2/18 anonim válasza:
ne, mert feltetted ide a kérdést, azt jelenti bizonytalan vagy. addig ne míg nem avgy biztos.
3/18 anonim válasza:
Várj még, amíg a helyesírásod javul. Amúgy miért az itteni embereket kérdezed? Te érzed, hogy mit akarsz. Nekem annó eszembe sem jutott volna másokat kérdezgetni afelől, hogy mi helyes, mi nem. Tedd, ha akarod.
4/18 anonim válasza:
Amíg két c-vel írod a légyszívest én addig nem ajánlom :)
Egyébként amikor érzed, mióta vagytok együtt?
Védekezzetek, ha úgy döntessz, hogy szeretkezni akarsz vele!
5/18 anonim válasza:
tanujjal meg magadtol donteni,te hozd a tonteseket,ne mi,elkepzeled hogy nekunk tok mind1 hogy te mit csinalsz,mert nem erdekel,de en azt mondom hogy meg ne tedd meg 16-17 evesen es inkabb tapasztaltabbal.
clyde88
6/18 A kérdező kommentje:
én személyszerint meg tenném nem azért kérdezem csak nem akarom h utólag mindenki azt mondja h hülye voltam....
2010. júl. 5. 20:39
7/18 anonim válasza:
hát ha mástól kell kérdezi akkor ne.
8/18 anonim válasza:
senki se mondta volna ha nem kérdezed meg itt... tedd meg, aztán meglátod hogy alakulnak a dolgok.
9/18 anonim válasza:
Eléggé bizonytalannak látszol, szerintem várnod kellene még legalább 2 évet a szexel. De a végső döntést te fogod meghozni, nekünk nincs beleszólásunk.
KC
10/18 anonim válasza:
Ha ilyen bizonytalan vagy, akkor ne.
De ha véletlen mégis, akkor védekezzetek NORMÁLISAN!. A megszakítás nem védekezés. És az sem jó, ha a gumi felhelyezése előtt még "kipróbáljátok milyen nélküle"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!