Hogyan veszítsem el a szüzességem? (Lent)
Nem azért a kérdés, tudom hogy kell, és nem akarok kiállni a sarokra meg felszedni egy buliban valami bunkót, hanem egy normális fiút találni.
A barátnőim már 14-15 évesen elvesztették, én meg 18 vagyok,(3 hónap múlva 19) és a fiúk szóba se állnak velem, nem is néznek rám, még ha rájuk köszönök hogy "szia" vissza se köszönnek, nem értem miért... pedig rendesen öltözködök, foglalkozok magammal, és a suliba sem ribanckodok...
Mit tehetnék? :(((
18/L
Hmm, érdekes.
Ha van kedved dumcsizni (nem felajánlani akarom, hogy megduglak ingyé'), írj egy üzit, hátha kiokoskodunk valamit. :)
22F (Szintén hasonló problémákkal küszködtem, de kigyógyultam. :) )
Szia!
Nem tudom mi a baj veled ,de elég bunkók akik így viselkednek.
Én szerintem előbb találd meg a kedvesed és vele veszítsd el mintsem valakinek a játéka legyél és utána eldobjon mint 1 használt zsebkendőt.
Hogyha szeretnél ismerkedni nyugodtan írj privátban ,ha mást nem beszélgetünk 1 jót;)
20/f hasonló cipőben...
miért akarja mindenki mindenáron elveszteni a szüzességét?
Érdekes egy pszichológus ismerősömnek is van egy ilyen páciense aki 18 volt el akarta veszíteni talált is rá jelentkezőt egy házibuliban. amikor már odajutottak h akkor hajrá akkor a csávó haverja megjelent egy telefonnal és kamerázta végig amint a srác megerőszakolja a csajt mivel h ő akkor már nem igazán akarta... a csajon aznap este még átment 2 csávó hasonló szituban a kiáltásait nem hallották mert bömbölt a zene 26 éves jelenleg és srácra nem mer nézni...remélem hasonló élményed lesz neked is gratu...
Kérdező örülök hogy ilyen vagy!!!!!
Megbecsülendő a gondolkodásod, ám ne feküdj le azért mással, mert el akarod veszteni.
Tudod 22 éves FFI vagyok és nekem sem volt nemi kapcsolatom. Majd talán rámtalál egyszer a szerelem. Aki meg nem becsüli meg, hogy nem mentem át 100 nőn és nem vagyok tapasztalt ilyen téren, az elküldöm oda ahova való.
Találni fogsz valakit, aki megbecsül téged.
21:45-ös
kössz. -,-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!