Hogyan veszítsem el a szüzességem? (Lent)
Nem azért a kérdés, tudom hogy kell, és nem akarok kiállni a sarokra meg felszedni egy buliban valami bunkót, hanem egy normális fiút találni.
A barátnőim már 14-15 évesen elvesztették, én meg 18 vagyok,(3 hónap múlva 19) és a fiúk szóba se állnak velem, nem is néznek rám, még ha rájuk köszönök hogy "szia" vissza se köszönnek, nem értem miért... pedig rendesen öltözködök, foglalkozok magammal, és a suliba sem ribanckodok...
Mit tehetnék? :(((
18/L
21 éves lány vagyok, lassan 22 és én egyáltalán nem érzem a dolgot cikinek :)
Persze, ha ezt valakinek elmondom, nem hiszi el, mert volt/van komoly kapcsolatom már rég...
A korábbi bejegyzésemhez még annyit egészítenék ki: hogy megy az önsajnáltatás. A lányok részéről különösen igaz. Sokszor maguk sem tudják mit akarnak.
Nem segíthetünk a problémádon, a nyavajgással nem mész sokra. De 2 megoldás van: diszkó vagy vársz egy értelmes kapcsolatra. Az utóbbi ajánlom!
Megérkezett a 21:45-ös egy 10 perces késéssel...
Hogyan veszítsd el a szüzességedet?
Vegyél egy hörcsögöt, nevezd el Szüzességnek, és veszítsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!