Olaszországba vagy itthon veszítsem el a szüzességem? A részleteket lent olvashatjátok.
szerintem annyira mind1 hogy el se lehet mondani...
annyi a különbség h emlékezni fogtok h ott volt és ha olaszba mentek akkor mindig eszetekbe jut és egy jót fogtok b@szni
Pfffffff...
Veszítsd el Olaszországban jó? Azzal jobban lehet rajolni. Te leszel a barátaid között a vagány!
"Együtt focizunk egy csapatban."
Ez most fiú-lány vegyes csapat, vagy aberrált buzeránsok vagytok?
04:25ösnek
Nekem az is feltűnt hogy sor közben azt hogy kint azt nagybetűvel írta, az Olaszországot (vagyis pontosan h "olaszba") meg kisbetűvel :D érdekes
A válaszom csak akkor érvényes ha fiú-lány vegyes csapatról van szó:
Szerintem teljesen mindegy. Viszont ha Olaqszországban lesznek olyan nyugodt körülmények, sok idő, és hangulatos este, akkor megtörténhet, és egy jó emlék marad. De szerintem bízzátok a véletlenre. A legrosszabb dolog ha eltervezitek előre h na akkor Olaszországban a szerdai estén majd lefekszünk egymással..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!