Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, szerintetek mit jelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek mit jelent ha egy fiú ilyen? Továbbiakat lent olvashatjátok.

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel nagyon sokat beszélgettem régen meg találkozgattunk is, olyankor mindig nagyon kedves volt meg minden.Én kerestem mindig, és megtudta hogy tetszik nekem. Erre mondta h ő még nem lépte át úgymond a korlátait mert ő nem nagyon képes egy komoly kapcsolatra mert sokat iszik, meg barátjait sem hagyná ott egy barátnőért. Volt egy komoly kapcsolata kb. 3-4 éve azóta senkije sem volt. Azt mondta majd még eldönti mit akar, majd rendbe jön. Azóta néhányszor beszéltünk de nem keres már egyáltalán, mert sokat dolgozik. Lehet hogy csak fél egy komoly kapcsolattól vagy csak nem tetszem neki és nem meri elmondani?
2011. aug. 23. 22:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Hajjajj. Ez a gond, hogy mindenki megpróbál bemesélni valamit magának..

Ha egy pasi igazán akar valamit egy csajtól akkor elmegy és megszerzi. Ezt minden nőnek meg kellene tanulnia. Annyi időt megspórolhatnának...Ez egy baromság, hogy biztos csak azért nem közeledik feléd mert fél a komoly kapcsolattól. Nem szabad a futni a pasik után, ha valaki nem keres, hát nem keres, fogadd el és keres mást, aki megérdemel téged.

Persze ez csak az én tapasztalatom:)

21/L

2011. aug. 24. 12:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm válaszodat:)
2011. aug. 24. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!