Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen? A történetet alább olvashatjátok.
A történet az, hogy van egy egyedülálló 37 éves férfi és egy egyedülálló 26 éves nő. Ismerik egymást, többször találkoznak, de csak általános témákról tudnak beszélni, ha egyáltalán a köszönésen kívül beszélnek.
A nő nem túl szép, de nem is csúnya, értelmes, kedves, a férfi jól öltözött, intelligens, jó humorú. A férfi mégsem figyel fel a nőre, mint nő, nem veszi a jeleket. Létezik olyan férfi, aki bár egyedül él, mégsem keresi a kapcsolatot, a társaságot? Vagy csak más az életük, s egyik fél sem tesz semmit annak érdekében, hogy fejlődjön a kapcsolat? Esetleg az eltérő életkor az oka? Nincs miről beszélniük? Kellene, hogy legyen közös témájuk? Mit tehet a férfi és mit tehet a nő a kapcsolat érdekében?
Csak értelmes, kulturált filozófálgatást kedvelőknek!
igen
igen
lehet,h nem jönnek be egymásnak?
az szerintem nem
de lenne,csak nem tartják 1mást érdekesnek
van is
1. Azért, mert a nő jeleket küld, a férfi nem biztos, hogy akarja...nem tetszik neki, nem az esete stb.
2. A korkülönbség zavarhatja. Bár manapság egyre inkább mindegy, de vannak még olyanok, akiket kellemetlenül érint
3. Ha semmi érdekesről nem beszélnek nehezen fog beleszeretni vagy legalább felfigyelni a nőre
4. Bármi lehet múltjában, ami miatt nem akar kapcsolatot: csalódás, trauma, valakibe szerelmes, szerelmes akar lenni és nem az, ezért nem kedvezményez, meleg stb. Bár szerintem valószínűbb, hogy egyszerűen csak nem érez vonzalmat. Közös téma sokat dobhat a dolgon. Szerintem
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, s várom a többit.
Az lehet, hogy a nő nem a férfi esete. Bár így, hogy alig beszélnek, maximum a kinézet alapján mondhatja ezt. Vagy a nőnek nem tetszik a férfi.
Nem tudni, hogy a férfinak volt-e már kapcsolata. Én feltételezem, hogy valamilyen kapcsolata volt. Ha meleg lenne, azt a nő észrevenné, nem? Akkor nem küldene semmilyen jelet.
Szia! Elsődleges kérdés szerintem vajon milyen okból kifolyólag egyedülálló a férfi és mi okból egyedülálló a nő?
Nagy szerelmi csalódás? Válás? Negatív tapasztalatok az ellenkező nem részéről fiatalkorban? Esetleg a negatív tapasztalatok oly mértékűek, hogy megrekedtek( mindketten) egy szinten és a tapasztalatlanságuk miatt esetlenek ilyen helyzetekben és nem tudnak nyitni a másik felé, nem tudják kezelni a helyzetet. Mindketten önbizalomhiánnyal küszködnek amit persze jó mélyen eltemettek magukban és a külvilág felé mást mutatnak, egészen mást. A felszín alatti igazi énjüket nem szeretnék kiadni,feltárni, mert akkor úgy éreznék, hogy kiadják magukat, hogy támadási felületet hagynak az amúgy is megsérült lelküknek. Szóval inkább éldegélnek egymás mellett és nem történik semmi, mert mindketten félnek a visszautasítástól.
Szerintem valami ilyesmiről lehet szó. Pláne az életkorokat és azon háttér információ figyelembevételével, hogy egyedülállóak és általános témákról csevegnek noha felnőtt emberek és elméletileg szabad lenne a pálya.
22.43-as vagyok!
Ráadásul, ha jobban belegondolunk felmerül több probléma is.
Vegyük elsőnek a hölgyet: 26 éves egyedülálló és tetszik neki a 37 éves úriember, aki nem veszi a jeleket és nincs kapcsolata. A hölgy mégis "kitart" mellette nem pedig más férfiak felé terelődik a figyelme( bulik, barátnők, ostromló fiatalemberek hada) hanem neki az adott férfi kell( érdekes, hogy a leírásban az szerepel, hogy jól öltözött, intelligens, jó humorú, de a helyes, férfias, sármos jelzők lemaradtak, nem szerepelnek). Kérdésem vajon miért? Mert nincs más a láthatáron vagyis a hölgy gátlásos, ha nem lenne az már "bepasizott volna" és nem pedig a 37 éves férfin filózna esténkként. Szóval itt lelki gondok vannak a hölgy részéről.
A Férfi: Érdekes ő is. Egyedülálló, egyedül él, tételezzük fel, hogy nem meleg és tapasztalt is. Akkor bizony lecsapna a 26 éves vele flörtölő egyedülálló hölgyre. Hogy miért? Mert régóta nem volt nővel, mert örül, ha valaki kikezd vele és férfi. Minimum egy szeretői viszonyra vagy szórakozásképpen "hülyítésre" vagy minimum randikra, de már a vadászösztönnek fel kellett volna ébredni. Azt is megkockáztatnám, hogy mindketten szűzek. Ez most így meredekül hangzik, de benne van a pakliban ez is.
Mit tehet a férfi és mit tehet a nő a kapcsolat érdekében?
Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát. Ne legyenek nyuszik...valamelyiknek fel kell adnia a büszkeségét, gátlásait, félelmeit és bizony randira kell hívni a másikat.
A jelek nem segítenek csak a nyílt közvetlen közeledés.
Mert ebből csak egy Mit tehet a férfi és mit tehet a nő a kapcsolat érdekében? helyben toporgás lesz.
Mindenkinek köszönet, hasznos és igen elgondolkodtató monológok. Külön köszönet a 22:43-asnak. Lehet, hogy igaza van a gátakkal kapcsolatban, hogy mindketten bástyát húznak maguk köré. Lehet, hogy inkább félelemből. Félelem az újtól, a mástól, a nyitottságtól?
(Hogy valójában volt-e már szexuális kapcsolatuk mással, azt nem tudni. Feltételezem igen. Az számít,ha horoszkópilag mindkettő szűz jegyű.(Bár én nem hiszek a horoszkópban!)
Lehet,hogy túl büszke mindkettő? Lehet, hogy a nőnek tényleg nem kellene fecsérelnie az időt, hiszen mindketten légvárakat építenek. Vagy mindkettőnek úgy jó, ahogy van? Nem akarnak, nem hiányzik nekik a kapcsolat?
Várom a további nézőpontot és megy természetesen mindenkinek a zöld kéz!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!