Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan mondjam el otthon?

Hogyan mondjam el otthon?

Figyelt kérdés

A barátommal már szakítottunk 1 hónapja. 1 évet voltunk együtt. és lefeküdtünk egymással (mind2en 15 évesek voltunk). már 10 hónapja jártunk, amikor megtörtént, nem bántuk meg, és nagyon jó volt. de úgy gondolom, szüleimnek se ártana tudni róla, és nem akarom, hogy nőgyógyásznál derüljön ki anyukám számára...

szóval, tippek, hogy hogyan mondhatnám el neki??? ti hogy mondtátok el otthon???

köszi :) 15/L

2011. máj. 18. 16:41
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Nem szar a kapcsolatunk,de most minek mondjam el? Ez szerintem magánügy. Nem fogom az orrára kötni hogy mikor b*szok. :) Már bocsi. :D Vagy hogy szűz vagyok e még. Én megtartanám magamnak,meg a barátomnak,meg a barátnőimnek/haveroknak ha kérdeznék.
2011. máj. 24. 16:20
 22/22 anonim válasza:
Szerintem kezdd azzal, hogy nagyon szereted és, hogy tudod, hogy mindenben számíthatsz rá, ezért mondanai akarsz neki valami fontosat. Legyen ez egy olyasféle nőcis beszélgetés. Meg fog érteni...
2011. jún. 2. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!