Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el otthon? :S:S:S
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok,biszex.a szüleim ezt még nemtudják..:S
de szeretném elmondani nekik.és nemtudom hogy hogy tegyem.és már 5 hónapja van is egy barátnőm és őt is szeretném bemutatni a szüleimnek.de félek hogy neméppen úgy reagálnának erre a dologra ahogy azt én szeretném.hiszem ők eléggé elítélik a melegeket és a leszbikusokat.de mégis nekem úgy jobb lenne ha tudnák.hogyan mondjam el nekik?hogy hozzam szóba?é mikor?segítsetek pls!:s:S:s
2010. márc. 23. 20:19
1/7 anonim válasza:
háát... te ismered a szüleid milyenek biztos meglehet valahogy beszélni velük is...
:(
2/7 anonim válasza:
Várjál még azzal, lehet nem biztos, hogy lányt akarsz magad mellé, csak még magad sem tudod... próbáltad már pasival amúgy?
3/7 anonim válasza:
szia anya, apa leszbi vagyok, csőőő. nálam így lenne az biztos. :]
4/7 A kérdező kommentje:
voltak már fiúk is az életemben de nem is vonzódtam hozzájuk igazán..1-2 hónapnál tovább nem is bírtam velük:S
2010. márc. 23. 20:37
5/7 anonim válasza:
Szerintem először ülj le velük őszintén beszélgetni. Először biztos meglepődnek majd, de a lányuk vagy és ettől még ugyanúgy fognak szeretni téged. Mesélj nekik az érzéseidről, a barátnődről. Aztán finoman megemlíthetnéd, hogy bemutatnád nekik őt:) Hajrá, sok sikert!!
6/7 anonim válasza:
előszőr csak mond meg anyádnak az finomabban fogja fogadni...az apa meg le van szarva
7/7 anonim válasza:
"nem is vonzódtam hozzájuk igazán..1-2 hónapnál tovább nem is bírtam velük" - Szerinted egy normális, hetero csaj 2 pasi után már megtalálja azt, akivel tovább bírja, mint 2 hónap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!