Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan mondjam el otthon?

Hogyan mondjam el otthon?

Figyelt kérdés

A barátommal már szakítottunk 1 hónapja. 1 évet voltunk együtt. és lefeküdtünk egymással (mind2en 15 évesek voltunk). már 10 hónapja jártunk, amikor megtörtént, nem bántuk meg, és nagyon jó volt. de úgy gondolom, szüleimnek se ártana tudni róla, és nem akarom, hogy nőgyógyásznál derüljön ki anyukám számára...

szóval, tippek, hogy hogyan mondhatnám el neki??? ti hogy mondtátok el otthon???

köszi :) 15/L

2011. máj. 18. 16:41
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
64%

Én nem mondanám el,kinek mi köze van hozzá? xd

16L

2011. máj. 18. 18:58
 12/22 A kérdező kommentje:
sajnálom, hogy szar a kapcsolatod az anyuddal. mert ebből az jött le..:/
2011. máj. 18. 19:02
 13/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is mondd, el de csak akkor ha tényleg úgy érzed, hogy tudnia kell róla! Éni elmondanám ha megtörténne, még jó hogy az ilyeneket meg tudjuk beszélni! :)
2011. máj. 18. 19:40
 14/22 anonim válasza:
49%
Kérdező: Nem bitos, hogy sz.ar a kapcsolatuk. Én sem mondanám el az anyukámnak. Nem lehet bízni benne. Nagyon szeretem Őt, de, ha megígéri, hogy apának nem mondja el, akkor apa már másnap tudja is.
2011. máj. 18. 20:54
 15/22 anonim válasza:
64%
Szerintem ha nem vagy terhes akkr ne mond el mert nincs ertelme!!minek?O is volt fiatal!ugy is ra jon hamar de nem szol neked!
2011. máj. 18. 22:01
 16/22 anonim ***** válasza:
33%
Ja az ilyesmi sztem is erőltetett, te se vagy rá kíváncsi h mikor szopta le apádat(v mást ha elváltak) utoljára...már bocs
2011. máj. 18. 22:08
 17/22 anonim válasza:
64%
Ha pl 17 éves korodig nem szólsz csak tudja hogy van/vannak barátaid akkor úgyis rájön....Ritka az a 17-18 éves aki még szűz a mai világban....
2011. máj. 19. 16:26
 18/22 anonim válasza:
13%

Te: Anyuciiiiiii kell valamit mondanom!!!

Anyu: Mondjad kis egyetlen babám

Te: Ugye nem harapod le az édes kis csiklomat!?

Anyu: Neem mondjad csak babukám..:)

Te: MEGHUZTAK EZERREL ANYUKÁM!!!!

Anyu: Engem is!!

Te: Akkor nincs harag?

Anyu: Nincs elvégre f*szrabló k*rvÁk vagyunk!! :P

Fincsi...:P

2011. máj. 19. 20:05
 19/22 anonim válasza:
23%
A nőgyógyász honnan tudhatná, hogy nem vagy szűz?
2011. máj. 20. 10:14
 20/22 anonim ***** válasza:

16:26!

A barátnőm 18-at tölti idén, és még szűz. Ennek nagyon örülök, bár ez az állapot...háát... na mindegy, szóval csak hogy van kivétel. De hogy ne legyen full OFF:

Anyám tudja hogy tervezgetjük, és hogy volt valami, de hogy pontosan mi, ahhoz semmi köze.

Ha feltétlenül el akarod mondani neki, akkor mondd addig, amíg nincs másik barátod. Ha pedig úgy érzed, hogy nem annyira fontos, hogy tudja, mikor volt az első, akkor nem mondanám el, minek? Ha lesz barátod, és akkor leül veled megbeszélni, viszont akkor már ne nyögd be.

Barátnőm pl. addig nem fogja elmondani, amíg nem történt meg. Annyit mondott otthon, hogy mostmár ne lepődjenek meg.

15/f

2011. máj. 22. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!