Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz lányok! 18 éves kortól...

Szűz lányok! 18 éves kortól felfelé. Ti nem gondoltatok néha arra, hogy már nem érdekel a szüzességeket? Mert már annyira kívánjátok, hogy nem bírjátok tovább?

Figyelt kérdés

Én néha arra gondolok, hogy elpazarlom a fiatal éveimet arra, hogy a szerelmet keressem de sosem talált meg eddig.

Aztán az is eszembe jut, hogy csak egyszer élünk.

De a másik felem meg azt mondja, hogy ne.

Pedig sokszor nem bírok magammal annyira égek ott

Ti hogy vagytok ezzel?

sokszor baromságnak tartom az egész szüzességet,a fiúknak még egy pont amiért jobb nekik :DDD

2011. ápr. 30. 20:24
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
2. válaszoló: te olyan hülye vagy, mint a segg már ne is haragudj! "mostanság már ilyen nincs".. mért régen volt? nemigen, hiszen már a nagyon régi időkben 17 évesen szültek a lányok, őt egyes országokban 14 évesen m,ár házasodnak a lányok! úgyhogy nem értem mire föl írtad, hogy ma már ilyen nincs, mikor pont a régieknél volt divat a fiatalon szülés.. és, ha szül, akkor valószínüleg már nem szűz. ;)
2011. máj. 1. 11:42
 42/42 anonim ***** válasza:

Még nem vagyok 18, csak pár hónap múlva, de remélem nem baj, hogy válaszolok. Szóval igen, pont így érzek mint te, hogy ha jönne valaki, és úgy hozná a dolog, rögtön lefeküdnék vele. Nem azért, mert gáznak érzem a szüzességet, de most dolgoznak bennem a hormonok és igen, szeretném tudni milyen a szex. Viszont a másik felem azt mondja, hogy inkább várjak valakire, akit szeretek, de ha 18 év alatt nem jött ilyen, meddig várjak még??

Szóval nem tudom meddig fogok még várni, de nem szeretném ha 30 évesen majd itt kellene kérdezgetnem a gyakorin,hogy még szűz vagyok, gáz-e.... És tartom magamat annyira jó csajnak, hogy szerintem lenne elég jelentkező... Szóval nem tom mi lesz, de teljesen átérzem a helyzeted!

2011. máj. 1. 15:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!