Szűz lányok! 18 éves kortól felfelé. Ti nem gondoltatok néha arra, hogy már nem érdekel a szüzességeket? Mert már annyira kívánjátok, hogy nem bírjátok tovább?
Én néha arra gondolok, hogy elpazarlom a fiatal éveimet arra, hogy a szerelmet keressem de sosem talált meg eddig.
Aztán az is eszembe jut, hogy csak egyszer élünk.
De a másik felem meg azt mondja, hogy ne.
Pedig sokszor nem bírok magammal annyira égek ott
Ti hogy vagytok ezzel?
sokszor baromságnak tartom az egész szüzességet,a fiúknak még egy pont amiért jobb nekik :DDD
"Mit nem értesz??? Nem kell ezen görcsölni, mert pont ez okozza a rosszat, hanem egyszerűen élni kell az életed, ENNYI! Megértem én, hogy szerelemre vágysz, és alap, hogy nem adod oda magad csak úgy valakinek holmi testi élvezetek miatt, de ha akarsz valamit, tegyél is érte! A siránkozás nem számít tettnek. Próbálj meg minél több embert megismerni - szigorúan nem párkapcsolatszerzési közeledéssel - és majd rátalálsz arra, akit keresel. Ja, és ne a gyikről tanulj életvitelt. (engem kivéve :D)"
Ja így már érthető.
nem tudom lejött-e de én baromira nem görcsölök semmin meg sem látszanak rajtam az érzelmek sokan mindig mondják milyen nyugodt vagyok belülről maximum csak elgondolkozok de már megtanultam annyit, hogy nem görcsölök. már úgy 'leszarom ' üzemmódba helyzeztem magam. deazért a kérdések még fennmaradtak .
azon mi siránkozás, ha at ényeket sorolom fel?
azért tettem fel a kérdést mert régóta tettem fel kérdést itt.
és mert kíváncsi voltam, hogy ki van ilyen helyzetben mint én
"Ez az egész "dugj mihamarabb"-mánia úgy hülyeség, ahogy van, nem kéne, hogy befolyásoljon. Egyáltalán."
most esik le.
engem nem befolyásol senki, ezt magamtól gondolom így.
Meguntam én is a várakozást.. és megtettem egyik osztálytársammal, aki nem volt egy vadidegen. És NEM bántam meg, mivel szereztem tapasztalatot..
Ha jön az igazi, nem fogok elbénázni semmit..
Nem tudom, miért kell ilyen nagy hangsúlyt fektetni a szüzesség megőrzésére. Ha egyszer akarod, és van személy a közeledben, akit kívánsz, és ő is téged, akkor szerintem ne várj. Az igazi ettől függetlenül bármikor rád találhat.
Ez az én véleményem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!