Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz lányok! 18 éves kortól...

Szűz lányok! 18 éves kortól felfelé. Ti nem gondoltatok néha arra, hogy már nem érdekel a szüzességeket? Mert már annyira kívánjátok, hogy nem bírjátok tovább?

Figyelt kérdés

Én néha arra gondolok, hogy elpazarlom a fiatal éveimet arra, hogy a szerelmet keressem de sosem talált meg eddig.

Aztán az is eszembe jut, hogy csak egyszer élünk.

De a másik felem meg azt mondja, hogy ne.

Pedig sokszor nem bírok magammal annyira égek ott

Ti hogy vagytok ezzel?

sokszor baromságnak tartom az egész szüzességet,a fiúknak még egy pont amiért jobb nekik :DDD

2011. ápr. 30. 20:24
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:

1-2 hónap és 20 leszek. Mivel nem oly régen volt egy egyetlen hónapos kapcsolatom, ezt az egész kérdést sokkal kevésbé látom olyan borúsnak, mint előtte.

Maga a szex része őszintén nem érdekel, sokkal inkább az érzelmi része, jó érzés, hogy úgy hagyom ott a gimit, hogy voltam reménytelenül szerelmes 3 évig, majd vágyakoztam olyasvalaki után, akivel csak csók csattant, majd végre lett egy húsvér barát, még ha csak rövid ideig is, de mindig történt valami, ami miatt nem érezhetem tartalmatlannak az életemet, vagy hogy elpazarolnám és elpazaroltam eddig is az időmet.

Én bizony nem fekszem le olyannal, akivel nem szeretjük egymást kölcsönösen. Ez elv is, érzés is, ha szeretnék, jobban "forrna a vérem", most elvagyok nélküle, majd az egyetemen újra előjöhet.:)

2011. ápr. 30. 20:41
 12/42 A kérdező kommentje:

" 20 évesen vesztettem el. És nem bántam. Alul nem égtem. Nem voltam szerelmes. De amikor az lettem, akkor már nagyon vágytam rá.

Nekem mesébe illő volt minden. A párom nagyon gyengéd és figyelmes.

Szóval én nem bántam meg, és még 2x20 évet várnék rá, ha kéne :) Mert megérte."

Én sem vagyok szerelmes, de azt hiszem a nemi hormonjaim sajnos működnek erről már nem tehetek.

SAjnos nem mindenkinek olyan mesés az élete, mint neked nem azért örülök, hogy van aki jó az élete, nekem sajnos nem az és talán nemi s látok arra esélyt, hogy szerelembe essek vagy megbízzak valakiben párszor történt velem csalódás. de azért hiszek még abban, hogy valaki újra megdobogtatja a szívem. csak azért annál reálisabb vagyok egy kissé.

"Nagyon bántam volna, ha ennyire unatkozok 18 évesen, hogy inkább szétk*ratom magam csak ne legyek már szűz(a kérdésedből ez jött le)."

nem ez lenne a célom csak tapasztalatot szerezni azt amit más már megkapott csak én hiányolom az életemből a szeretet, törődést, romantikát? nálam nem egyszerű megkapni.

"t én is ugyan erre gondolok mindíg,hogy kivel kéne hol és hogyan ,nem múlik el egy este sem hogy ne ezen járjon az agyam.

18L"

Legalább nem vagyok egyedül, ez megnyugtató.

2011. ápr. 30. 20:43
 13/42 anonim ***** válasza:

Negyedik vagyok.

Az miért van, hogy 19 évesen, szűzként soha semmiféle hátrányom nem származott ebből, nem agyalok ezen állandóan, nem érzem magam kirekesztve, nem leszek depressziós, nem hülyülök bele, nem sírok, nem bánt senki, nem néz le senki ésatöbbi ésatöbbi. Miért??

Ráadásul fiúként, ésugye egyesek szerint nekünk minél többet kéne dugnunk...

2011. ápr. 30. 20:49
 14/42 A kérdező kommentje:

yedik vagyok.

Az miért van, hogy 19 évesen, szűzként soha semmiféle hátrányom nem származott ebből, nem agyalok ezen állandóan, nem érzem magam kirekesztve, nem leszek depressziós, nem hülyülök bele, nem sírok, nem bánt senki, nem néz le senki ésatöbbi ésatöbbi. Miért??

Ráadásul fiúként, ésugye egyesek szerint nekünk minél többet kéne dugnunk...

Én sem érzem ezt, csak nem vagyok attól a tudattól feldobva, hogy nekem nem sikerül semmi nem is hiszek a szerelemben sem

amúgy meg mit vagy kiakadva? mindenki másképp éli meg mert nem mindenki egyforma.

2011. ápr. 30. 20:51
 15/42 anonim ***** válasza:
szerintem egyébként olyan szempontból könnyebb a lányoknak, hogy nekik igazából nem kell teljesíteniük, a fiúnak az elsőnél (szűz vagyok szóval a továbbiakról nem tudok nyilatkozni) még attól is kell tartania, hogy nemállfel... hamar elmegy... stb
2011. ápr. 30. 20:54
 16/42 anonim ***** válasza:
Azon vagyok kiakadva, hogy állandóan csak nyavalyogtok! A sok magatehetetlen, szerencsétlen emberen! Közben meg beszélitek és terjesztitek a sok hülyeséget, amivel elcseszitek a világot. Azt meg már kb senki nem hiszi el, hogy az ember segíthet a másikon, még ha ismeretlen is, szóval azt mondom: nem akarom, hogy tönkretegyétek az életem... (közvetetten)
 17/42 anonim ***** válasza:
50%

Kedves utolsó:

Nem tudom. Talán mert őket jobban érik a média hatásai. Azt sugározzák feléjük, hogy ha nem kursz akkor senki vagy.

Engem ezt nem érint, mert én is nagyon jól meg voltam egyedül. Meg volt annak is a szépsége.

18/42 A kérdező kommentje:

"még ha ismeretlen is, szóval azt mondom: nem akarom, hogy tönkretegyétek az életem... (közvetetten)"

Akkor minek vagy itt?:) nem kötelező segíteni

2011. ápr. 30. 20:55
 19/42 anonim ***** válasza:

Iiiiiiiiiiistenem, azért amit kiidéztél te istennyila...

Vagy akkor elmagyarázom a gyengébbek kedvéért: a sok csalódott béna szerencsétlen összehozta, hogy manapság a "segíts embertársadon"-effektust nyíltan tagadják, ergo ha ezt mondanám, nem hinnétek el. De hogy valahogy mégis elérjem, hogy ne legyetek töketlenek, azt mondom, hogy ugye az én érdekeimet nézem, hogy a saját búbánatotokat ne vetítsétek ki a világra körülöttem. A hatás kábé ugyanaz.

De amúgy jellemző, ha az ember nem mézesmázosan mond valamit, csakazértis ellenállnak, mert nem a tartalom számít, hanem a forma, ugye?

2011. ápr. 30. 21:00
 20/42 A kérdező kommentje:

" Iiiiiiistenem, azért amit kiidéztél te istennyila...

Vagy akkor elmagyarázom a gyengébbek kedvéért: a sok csalódott béna szerencsétlen összehozta, hogy manapság a "segíts embertársadon"-effektust nyíltan tagadják, ergo ha ezt mondanám, nem hinnétek el. De hogy valahogy mégis elérjem, hogy ne legyetek töketlenek, azt mondom, hogy ugye az én érdekeimet nézem, hogy a saját búbánatotokat ne vetítsétek ki a világra körülöttem. A hatás kábé ugyanaz.

De amúgy jellemző, ha az ember nem mézesmázosan mond valamit, csakazértis ellenállnak, mert nem a tartalom számít, hanem a forma, ugye?

"

neked mi bajod van?

ez a gyakori kérdések- mit vársz?:)

és kösz már tudom a sablonszövegeket amiket fentebb leírtam nem is ilyen válaszokra voltam kíváncsi.

2011. ápr. 30. 21:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!