Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz lányok! 18 éves kortól...

Szűz lányok! 18 éves kortól felfelé. Ti nem gondoltatok néha arra, hogy már nem érdekel a szüzességeket? Mert már annyira kívánjátok, hogy nem bírjátok tovább?

Figyelt kérdés

Én néha arra gondolok, hogy elpazarlom a fiatal éveimet arra, hogy a szerelmet keressem de sosem talált meg eddig.

Aztán az is eszembe jut, hogy csak egyszer élünk.

De a másik felem meg azt mondja, hogy ne.

Pedig sokszor nem bírok magammal annyira égek ott

Ti hogy vagytok ezzel?

sokszor baromságnak tartom az egész szüzességet,a fiúknak még egy pont amiért jobb nekik :DDD

2011. ápr. 30. 20:24
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
miért diszkriminálsz, fiúk is lehetnek így vele (persze ritkábban) én 21f vagyok és én is a szerelemre vártam (várok) de kezdem unni, hogy nem jön össze. miért jobb nekünk fiúknak?
2011. ápr. 30. 20:29
 2/42 anonim ***** válasza:
100%
"Szűz lányok! 18 éves kortól felfelé." ma már kevés ilyen van szűz lány van aki elmult 18 éves ;) :S
2011. ápr. 30. 20:30
 3/42 anonim ***** válasza:
-van
2011. ápr. 30. 20:30
 4/42 anonim ***** válasza:
Bocs, ugyancsak fiú, de vannak elveim, és holmi pár év nem fog megtörni. Ha már eddig vártam, most már nem adom fel. Kb ezt hívják tartásnak.
2011. ápr. 30. 20:32
 5/42 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez érdekes... Szerintem én, ha még mindig szűz lennék, nem feltétlenül várnék a szerelemre... De ezt csak a mostani fejemmel gondolom így, nem tudhatom mi lenne, ha ... Most 18 éves vagyok, 16 évesen vesztettem el a Szerelmemmel, aki a párom azóta is, szüzek voltunk mindketten, de nagyon komolyan vettük, első alkalomtól harmonikusan működünk szexuális téren. Szerencsém volt. De ha még nem történt volna meg ez, akkor valószínűleg keresnék erre egy olyan partnert, aki nem feltétlenül szerelem, de vonzó, és megbízom/megbízhatok benne. Nekem ez minimum.
2011. ápr. 30. 20:32
 6/42 A kérdező kommentje:

"miért jobb nekünk fiúknak?"

Persze fiúk is írhatnak :) nem azért. :DCsak lány vagyok és így jobban érdekel,hogy más lányok milyen helyzetben vannak így.

Azért jobb, mert ha egy fiú tapasztaltabb, az sosem hátrány. Sok fiú meg inkább egy szűz lánynak örül, mintsem egy nem szűznek, mert ugye akkor ő 'rendes' lányka.

2011. ápr. 30. 20:33
 7/42 anonim ***** válasza:

20 évesen vesztettem el. És nem bántam. Alul nem égtem. Nem voltam szerelmes. De amikor az lettem, akkor már nagyon vágytam rá.

Nekem mesébe illő volt minden. A párom nagyon gyengéd és figyelmes.

Szóval én nem bántam meg, és még 2x20 évet várnék rá, ha kéne :) Mert megérte.

21/L

2011. ápr. 30. 20:34
 8/42 anonim ***** válasza:

Én kb 2 hónappal a 19. szülinapom előtt, tehát 18 évesen vesztettem el a szüzességemet egy olyan fiúval akivel most az esküvőnket tervezzünk.

Nagyon bántam volna, ha ennyire unatkozok 18 évesen, hogy inkább szétk*ratom magam csak ne legyek már szűz(a kérdésedből ez jött le).

9/42 anonim ***** válasza:

20/f

Én is így vagyok ,hogy majd jön a szerelem ,de sajna nem jön és itt vagyok 20 éves a fiatal éveim jóformán elmentek mostmár komoly kapcsolat kellene ,de 20 évesen szűzként?Sajna már nem is reménykedek és egyre rosszabb lesz.

Neked viszont sok szerencsét kívánok.

10/42 anonim ***** válasza:
75%

én az vagyok

de már kellemetlenül érzem magam emiatt.A barátnőim se akarnak előttem szexről beszélni mert azt hiszik semmit sem tudok a szexről vagy zavarba hoznának .pedig ...

Egyébként én is ugyan erre gondolok mindíg,hogy kivel kéne hol és hogyan ,nem múlik el egy este sem hogy ne ezen járjon az agyam.

18L

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!