25F vagyok és szűz, miből maradtam ki?
pff szerintem belőlem is ilyen ember lesz de nem akarom.mondjuk tudok beszélgetni azért suliban csak mondjuk fiúkkal szoktam(lánnyal nsgyon ritkán) de a fiukkal is csak ilyen számítógépes-kockaságokról tudok.
példa: -Szia Dani
-Szevasz,képzeld már csak 5 nap és megjelenik a Crysis2(tudom hogy már megjelent de ez csak példa)XD
-te megfogod venni,mert én már előrerendeltem a limitált verziót amiben bónuszmappok vannak
-jaja,persze hogy megveszem majd Steam-en
na kb.ilyenekről.semmi lányokról!(mert fiú osztálytársaim nagy része otthonülős kocka,mondjuk énis de legalább el tudod a géptől szakadni bármikor,meg legalább jó tanuló vagyok. na szóval félek belőlem is ilyen lesz és az a rossz hogy gyermekkoromból sok időt elpazaroltam a GTA SA-val ,most wanted-al stb. olyan rossz:"( 14/F
22 éves férfi vagyok.
Nekem sem volt semmiféle kapcsolatom hölgyekkel. Igaz nem is volt alkalmam ismerkedni nagyon. Mégis hol? A diszkó igénytelen helynek számít, vagyis oda nem járok. Itthon vannak ismerőseim, noha nem is tartom velük annyira a kapcsolatot, mint mások a haverjaikkal. A mai hölgyek meglehetősen bunkók, és nagyon magasra teszik a mércét...
Önmagában ezzel nem lenne gond, de hülye felfogásuk van és tudom, hogy a huszonéves csajnak 30-as pasi kell. A nálam mondjuk max. 3 évvel idősebbek nem állnak szóba fiatalabbakkal, mert ugye az ciki manapság...
És még sorolhatnám.
Az a helyzet a leánykák könnyebb helyzetben vannak, mert biztos, hogy fog akadni egy ember, akivel leélhetik az életüket. Ellenben a férfiaknak még azért is küzdeni kell, hogy egyeltalán legyen valakijük. És ha a nők nem kérnek belőle egyedül maradunk a sírig.
A nők elküldik az ilyen úgy nevezet a média által titulált szerencsétlen legényeket...
Nézzük meg mii van itt a fórumon: 15 éves lány 30 éves hapsi akar, 20 éves nő szintén, a 20 évesnek nem jó ha fiatalabb, a 15 évesnek az kell, hogy eltartsa a 30 éves pasi és így tovább...
Mégis, hogy feleljünk meg az igényeiknek?
Nekem ezek lennének az igényeim: legyen egyszerű ám mégis elragadó személyiségű. És ne gondolkozzon úgy ahogy manapság a mai 18-19-25 éves leánykák... Akinek van esze az tudja, ezzel mit is akartam kifejezni. De ki-ki értelmezze saját maga szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!